A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állati napok az Allee-ban

Fogadj örökbe és támogasd az állatvédő, segítőkutyás szervezeteket!


2016. április 20., 08:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló
Izgalmas verseny, érdekes bemutatók és sok információ az örökbefogadásról. – Ez teszi teljessé az Állati Napok rendezvénysorozatot 2016. április 21-23 között az Allee Bevásárlóközpontban. Az eseményen állatvédő és segítőkutyás szervezetek, valamint az erőszakmentes kiképzést alkalmazó Tükör módszert kidolgozó Népszigeti Kutyaiskola tagjai várják az érdeklődőket. A bátrabb gazdik kedvencükkel együtt az I. Allee Ebathlon Versenyre is benevezhetnek, ahol kipróbálhatják mennyire hangolódtak egymásra kutyájukkal, a legügyesebbek pedig értékes nyereménnyel térhetnek haza. A rendezvénysorozat célja kettős, egyrészt támogatja a szervezetek 1%-os kampányát, valamint az Allee Bevásárlóközpont elindít egy új online felületet, ahol örökbefogadható kutyák és cicák várnak gazdájukra.

 

Az Állatbarát Allee szeptemberi megnyitóján a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület is tartott bemutatót - most is ott lesznek!
Az Állatbarát Allee szeptemberi megnyitóján a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület is tartott bemutatót - most is ott lesznek!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Az Allee állatbarát bevásárlóközpontként továbbra is fontosnak tartja az állatvédő menhelyek és a segítőkutyákat kiképző szervezetek támogatását. Az Allee számára lényeges társadalmi üzenet, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jócselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak.

 

A rendezvénysorozat mindhárom napján a bevásárlóközpont II. emeletén négy szervezettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A HEROSZ Budapest és a Budaörsi Állatmenhely aktivistái szervezetük bemutatásán túl konkrét örökbefogadási információkat is nyújtanak.

 

 

 A két szervezet befogadott állatai jelennek meg az Allee új online felületén is: http://allee.hu/allatbarat

 

 

A NEO Magyar Segítőkutya Egyesület valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége pedig a segítő- és vakvezető kutyák kiképzéséről fognak tájékoztatót adni.

 

A szervezetek kutyás bemutatói is színesítik a rendezvényt mindhárom napon, továbbá a Tükör Módszer Bemutató Csoport is fellép interaktív programjával, amihez csatlakozhatnak a nézők kutyáikkal is.

 

I. ALLEE ebatlon verseny
I. ALLEE ebatlon verseny

 

Szombaton a bevásárlóközpont megrendezi az I. Allee Ebathlon Versenyt, ahol játékos feladatok és komoly nyeremények várnak az induló gazdákra és kutyusokra. A versenyfeladatokat a Tükör módszer fejlesztésében úgy állították össze, hogy semmilyen különleges felkészülést nem igényelnek.

 

I. ALLEE Ebathlon Verseny jelentkezés:  http://allee.hu/ebathlon

 

 

 

Allee állatbarát napok - a szervezetek kutyás bemutatói

 

2016. április 21. csütörtök

  • 16:30 - Budaörsi Állatmenhely
  • 17:00 - Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  • 18:00 - Tükör Módszer Bemutató Csoport

2016. április 22. péntek

  • 17:00 - NEO Magyar Segítőkutya Egyesület

2016. április 23. szombat

  • 15:00 - HEROSZ Budapest
Az I. ALLEE Ebathlon Versenyen minden kutyus megmutathatja, mit tud!
Az I. ALLEE Ebathlon Versenyen minden kutyus megmutathatja, mit tud!
Fotó: kutyabarathelyek.hu


Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor JULIUS-K9 Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaszobrok bicikli alkatrészekből?! Hírek - Címlapon
Kutyaszobrok bicikli alkatrészekből?!
Jubilált a Vizsla Túra! Hírek - Címlapon
Jubilált a Vizsla Túra!