A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Amerika Kapitány él-hal a kutyákért, menhelyről fogadta örökbe kedvencét

2017. augusztus 14., 06:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Chris Evans vérbeli kutyabolond hírében áll. Imádott bulldogja elvesztése után hosszú idő kellett, mire egy négylábú újra utat talált szívéhez, Dodgerrel azonban minden pillanat örömteli élmény.A Fantasztikus Négyes, a Bosszúállók és az Amerika Kapitány népszerű sztárja nemcsak a kasszasikerekben, hanem a való életben is felölti magára a hős szerepét. Szabadidejében gyakran látogat el gyermekkórházakba, hogy a kicsi betegek arcára csalhasson mosolyt, és ha ez még nem lenne elég rajongói szívének megdobogtatásához, van még egy jó hírünk: imádja a kutyákat!

 

Chris Evans színész és örökbefogadott kutyája, Dodger
Chris Evans színész és örökbefogadott kutyája, Dodger
Fotó: twitter.com/peachydodger

 

Legújabb filmje, a Gifted forgatásán a szerelem is rátalált, méghozzá egy gazdátlan négylábú képében. Több jelenet is egy menhelyen játszódik, s a kennelekben várakozó kutyák láttán gondolkodóba esett:

 

„Az egyik utolsó jelenetben egy ebtelepen forgattunk. Besétáltam és arra gondoltam, ezeket a színészebeket tényleg örökbe lehet fogadni? Jól sejtettem, így a sorok között fel-alá sétálgatva megakadt a szemem ezen a kutyán, akinek semmi keresnivalója sem volt ott. Magamhoz vettem, és annyira jó kutya! Imádja a kutyatársait, a gyerekeket, egy igazi szeretetbomba.”

 

Előző kedvencét nehéz szívvel engedte el 2013-ban, jó ideig nem állt készen egy új családtag érkezésére. East, a bulldog elvesztése mélyen érintette, évekig gyászolta őt. A mókás kinézetű, egy év körüli keverékben azonban volt valami, ami első pillantásra magával ragadta a színészt. Megérzései nem csaltak, tökéletesen passzolnak egymáshoz!

 

Chris Evans és előző kutyája, East
Chris Evans és előző kutyája, East
Fotó: lifewithdogs.tv

 

Minden szabad percét vele tölti, szinte mindent együtt csinálnak, legyen szó edzésről, pihenésről, játékról vagy egy kiadós sétáról a kutyaparkban:

 

„A közös játék is felér egy edzéssel, teljesen lefáraszt... Mindenre kapható! A kutyák csodálatos lények, a végtelenségig tudnék róluk beszélni. Vérbeli kutyarajongó vagyok!”

 

Amikor Chris egy jótékonysági kihíváshoz csatlakozott, Dodger Evans is kivette a részét a teendőkből. A poszttraumás stresszben szenvedő veteránok helyzetére és a köreikben oly gyakori öngyilkosság megelőzésére szerették volna felhívni a figyelmet – hála a kíváncsi négylábúnak, nagy sikert arattak. A fekvőtámaszok teljesítése közben letámadta a gazdit, és nem győzte agyonpuszilni.

Dodger mindig megtalálja a módját, hogy gazdija közelébe férkőzhessen:

 

„Van egy nagyszerű szokása, ha leülök a földre, rám mászik és elterül rajtam. Mintha én lennék a fotelje.”

 

A vidám pillanatok mellett nap, mint nap inspirációt nyer kedvence nyugodt jelleméből. A Twitteren tette közzé az alábbi felvételt, melyen a verandán ücsörgő Dodgert láthatjuk, ahogy egy madárral szemez:

 

„A kutyám egy tiszta, új lélek, aki nagy örömét leli a szeretet és az elfogadás szavakon túlmutató kapcsolatában, nagyjából bármivel.”

A sok-sok séta, önfeledt játék és rohangálás a kutyahaverokkal persze nyomot hagy Dodgeren, igen könnyen összemaszatolja a bundáját:

 

„Szeretem tisztán tartani, hetente kétszer is megfürdetem. Futkározás közben gyakran hempereg meg a sárban, én pedig szeretem, ha friss, illatos, tiszta kutyám van.”

 

A szépítkezés után természetesen együtt térnek nyugovóra, reggelente pedig gyakran ébred arra a színész, hogy kutyája a párnáján elterülve pislog rá álmosan. Kutyajó élete van, igaz?

Forrás: cuteness.com, lifewithdogs.tv, twitter.com/ChrisEvans/
Indexkép forrás: twitter.com/peachydodger
Cikk első megjelenése: 2017. június 15.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták Kutyák hidegtűrése, hidegtűrő kutyafajták
A tél közeledtével gondot kell fordítani a kertben élő kutyák házának téliesítésére, testének melegen tartására. Ehhez azonban több tényezőt figyelembe kell venni, ugyanis minden fajtának mások az igényei, eltérő a tűrőképességük, valamint más a számukra ideális hőmérséklet.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért - Írd alá Te is! - Frissítve! Hírek - Címlapon
Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért - Írd alá Te is! - Frissítve!
"Megmentettem egy árva kutyát - ám  végül ő mentett meg engem" Hírek - Címlapon
"Megmentettem egy árva kutyát - ám végül ő mentett meg engem"