A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Csúszik a Tappancs!

Számlákat fizetnének be, de nincs miből...


2014. szeptember 18., 15:30


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem
Étel, rezsi - a boltban és a számlák befizetésekor sem lehet azzal érvelni, hogy "nálunk még egyetlen élőlényt sem kellett elaltatni." Kifogyott a tartalékaiból, és segítséget kér a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány.Barni, a csupaszív és csupa vesekő stafford (www.tappancstanya.hu)

 

"Sokszor kérdezik, hogy van-e a mi menhelyünkön helyhiány miatti altatás. Büszkén mondhatjuk, hogy nincs, és soha nem is volt. Viszont pont emiatt sok öreg és/vagy beteg kutya éldegél nálunk. Például Barni." http://www.tappancstanya.hu/hu/tappancs-kutya/barni) A bújós és okos kutya ugyanis veseköves - ennek ellenére befogadta egy vállalkozás, őrzött és védett, lebetegedett, meggyógyította a cég (elismerésünk! smiley ), majd egyszercsak megszűnt a vállalkozás és vele a telephely, Barni otthona... Most ismét ott él, a többiekkel együtt.

 

A számos történet közül a veseköves Barni kutyáé az egyik... Azonban most a többieknek is segítség kell. Mondjuk ki bátran: most pénzről van szó! 

 

Ez nem kacsa! - KUTYA a kacsában!  (kép: Facebook, Tappancs Állatvédő alapítvány)

 

Ne szépítsük: mint oly' sok állatvédő szervezet, a szegedi Tappancs is tartalékai utolsó élelmiszer-darabkáit éli fel, és már csúszik több-kevesebb számla kifizetésével...  Pénz kell. Rezsire, ételre, hasonló, élethez szükséges dolgokra. (A fotoszintézis lehetősége kizárt. Az élet pénzbe kerül. Még a víz is, hiszen ez is a rezsi része! Igaz, a fotoszintézishez is kell a víz...)

 

Kutyaéletkor - az átszámítási táblázat! (kép: Facebook, Tappancs Állatvédő Alapítvány)

 

Most egyetlen hívással vagy egy SMS-el 250 Ft-al segíted a szegediek munkáját! Kevés? Sok? - Képzeld el, ha csak kétezer ember egyetlen hívással segít...! laugh Most legyél Te az egyik!

 

(www.tappancstanya.hu)

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni
Megható kezdeményezés a menhelyi kutyusokért!

Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló! Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló!
A boldogsághoz kevés is elég: csend, nyugalom és egy puha ágyikó egy biztonságos helyen.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MTI AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
FALKAstrand után: kutyás korizás a Balatonon! Hírek - Címlapon
FALKAstrand után: kutyás korizás a Balatonon!
"Élet láncok nélkül" Hírek - Címlapon
"Élet láncok nélkül"