A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Csúszik a Tappancs!

Számlákat fizetnének be, de nincs miből...


2014. szeptember 18., 15:30


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem
Étel, rezsi - a boltban és a számlák befizetésekor sem lehet azzal érvelni, hogy "nálunk még egyetlen élőlényt sem kellett elaltatni." Kifogyott a tartalékaiból, és segítséget kér a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány.Barni, a csupaszív és csupa vesekő stafford (www.tappancstanya.hu)

 

"Sokszor kérdezik, hogy van-e a mi menhelyünkön helyhiány miatti altatás. Büszkén mondhatjuk, hogy nincs, és soha nem is volt. Viszont pont emiatt sok öreg és/vagy beteg kutya éldegél nálunk. Például Barni." http://www.tappancstanya.hu/hu/tappancs-kutya/barni) A bújós és okos kutya ugyanis veseköves - ennek ellenére befogadta egy vállalkozás, őrzött és védett, lebetegedett, meggyógyította a cég (elismerésünk! smiley ), majd egyszercsak megszűnt a vállalkozás és vele a telephely, Barni otthona... Most ismét ott él, a többiekkel együtt.

 

A számos történet közül a veseköves Barni kutyáé az egyik... Azonban most a többieknek is segítség kell. Mondjuk ki bátran: most pénzről van szó! 

 

Ez nem kacsa! - KUTYA a kacsában!  (kép: Facebook, Tappancs Állatvédő alapítvány)

 

Ne szépítsük: mint oly' sok állatvédő szervezet, a szegedi Tappancs is tartalékai utolsó élelmiszer-darabkáit éli fel, és már csúszik több-kevesebb számla kifizetésével...  Pénz kell. Rezsire, ételre, hasonló, élethez szükséges dolgokra. (A fotoszintézis lehetősége kizárt. Az élet pénzbe kerül. Még a víz is, hiszen ez is a rezsi része! Igaz, a fotoszintézishez is kell a víz...)

 

Kutyaéletkor - az átszámítási táblázat! (kép: Facebook, Tappancs Állatvédő Alapítvány)

 

Most egyetlen hívással vagy egy SMS-el 250 Ft-al segíted a szegediek munkáját! Kevés? Sok? - Képzeld el, ha csak kétezer ember egyetlen hívással segít...! laugh Most legyél Te az egyik!

 

(www.tappancstanya.hu)

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
FALKAstrand után: kutyás korizás a Balatonon! Hírek - Címlapon
FALKAstrand után: kutyás korizás a Balatonon!
"Élet láncok nélkül" Hírek - Címlapon
"Élet láncok nélkül"