A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

FALKAstrand után: kutyás korizás a Balatonon!

Falkastrand 2014-en jártunk...


2014. szeptember 25., 14:00


Szerző: sklara


Kategória: Ajánló




Korcsolyázás a Balatonon? Az egész(!) családdal? IGEN! - Már tervezik a FALKAstrand szervezői a következő nagy eseményt, hiszen a kutyás élet a hidegben sem áll meg! A csobbanáson túl vagyunk – szerkesztőségünk két- és négylábú tagjai is ott jártak a FALKAstrandon.



"Véééééééééégre!" - Már nagyon várták! (kép: www.welovebalaton.hu)

 

Felkészülten várták a szervezők a kutyusokat és kísérőiket ( laugh ) a balatonfűzfői Föveny Strandon. A települési önkormányzattal és minden érintett hatósággal összefogtak azért, hogy végre együtt élvezhesse a strandolás élményét a család: kicsik és nagyok, emberek és kutyák: a FALKAstrand azonban jövőre is csak utó-/előszezonban (augusztus 31. – május 1.) jöhet össze. A nyári sezonban ugyanis a FALKAstrandnak is otthon adó füves parti terület strandként üzemel – így a jogszabályok tiltják, hogy eb betegye oda a tappancsát...

 

A balatonfűzfői Föveny Strandon kb.100 eb pancsolhatott boldogan (kép: www.welovebalaton.hu)

 

A Balatonnál kevés helyen  szabad legálisan(!) kutyákkal strandolni. A Tihanyi Belső-tónál például szabad, csak itt a gazdik vannak kitiltva a vízből. Kedvezőbb a helyzet Fonyódon, Csopakon és Balatonaligán, illetve Veszprémben, a Séd pataknál – itt lehet együtt csobbanni az ebekkel. Jó megoldás lehet még a kutyákat fogadó nyaraló, hotel, kemping, stb. is. Vagy ismerni kell a terepet, és az ott élő szokásokat: a szabad strandok területén gyakran (fél-legálisan) befogadóak négylábú barátainkkal…

 

Együtt - legálisan (kép: www.welovebalaton.hu)

 

Még idén is vár ránk azonban közös program: a FALKAstrandosok meglepnek minket, kutyásokat egy ad hoc korizással is! A téli sportos, vidám nap időpontja és helyszíne még titok: a falkások Facebook oldalán hirdetik meg, amint elég vastag lesz a Balaton jégtakarója! Mi is ott leszünk ismét! Korcsolyával.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Képek

Eredményhirdetés közben Kála és Sári

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Praktiker Hírstart JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vau? Vaaaau! Vau... Hírek - Címlapon
Vau? Vaaaau! Vau...
Csúszik a Tappancs! Hírek - Címlapon
Csúszik a Tappancs!