A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy ausztrál luxusszálloda alkalmazottja lett egy labrador

2017. október 14., 07:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Így is lehet kutyabarátnak lenni: egy ausztrál luxushotel új munkatársa egy kedves, udvarias… labrador!Új portása lett az ötcsillagos Park Hyatt Melbourne luxushotelnek: Mr. Walker. És hogy mi a különleges ebben az egyébként semmitmondónak tűnő hírben? Az, hogy Mr. Walker négy lábon jár. És ugat. És hogy egy labrador.

 

A szálloda labradorja sétára is invitálja a vendégeket
A szálloda labradorja sétára is invitálja a vendégeket

 

Egészen pontosan Mr. Walker a hotel nagykövete lett. Hivatalán belül olyan feladatai vannak, mint a hotelbe érkező vendégek szívélyes fogadása, azok reggeli sétára invitálása. Két feladat között pedig egy külön a számára készült kutyaágyban pihenhet a négylábú recepciós.

 

Néha a pihentető programokra is elkíséri a vendégeket a labrador
Néha a pihentető programokra is elkíséri a vendégeket a labrador

 

Az akció egyébként a Mr. Walkert is kiképző szervezet munkájára is hivatott felhívni a figyelmet: a Guide Dogs Victoria segítő és vakvezető kutyákat képez ki. “Megtiszteltetés, hogy ilyen partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a Park Hyatt - mondta Karen Hayes, a szervezet vezérigazgatója a Herald Sunnak. - A hotelből pozitív visszajelzéseket kaptunk, a vendégek nagyon szeretik Mr. Walkert. Sokan érkezéskor meg is ígérik, hogy elmennek vele sétálni egyet a napfényes parkba. számunkra ez remek lehetőség arra, hogy bemutassuk munkánkat, és hogy felhívjuk a figyelmet a kutyák hatalmas szerepére a vakok és gyengénlátók életében. Egy vakvezető kutya felnevelése és képzése rengeteg idő és anyagi ráfordítás: engedhetetlen hát, hogy pénzügyi támogatókat, adományokat szerezzünk.”

 

 

 

 

Forrás: dogstodaymagazine.co.uk

Témába vág

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben
Októberben mindenhol gyönyörű színekben pompázó tájat találunk, főleg egy borvidéken, mint Egerben. Mi a kirándulást és a városnézést is beiktattuk, hogy ne csak a kutya élvezze a mászkálást, hanem a gazdi is lelassuljon egy pohár bor mellett.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Kutyás barangolások – Kétnapos őszi kirándulás a Mátrában kutyával Kutyás barangolások – Kétnapos őszi kirándulás a Mátrában kutyával
Vadregényes ösvények, csodás panorámák, kilátók, lélegzetelállító természeti környezet – beszámoló egy kétnapos őszi kirándulásról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Brimo partysátor Rehabportál Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Negyed évszázad az állatvédelemben - tortával és kutyasütikkel ünnepelve Hírek - Címlapon
Negyed évszázad az állatvédelemben - tortával és kutyasütikkel ünnepelve
Letöltendő börtönt kapott a kutyáit bántalmazó hajdúszoboszlói férfi Hírek - Címlapon
Letöltendő börtönt kapott a kutyáit bántalmazó hajdúszoboszlói férfi