A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy ausztrál luxusszálloda alkalmazottja lett egy labrador

2017. október 14., 07:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Így is lehet kutyabarátnak lenni: egy ausztrál luxushotel új munkatársa egy kedves, udvarias… labrador!



Új portása lett az ötcsillagos Park Hyatt Melbourne luxushotelnek: Mr. Walker. És hogy mi a különleges ebben az egyébként semmitmondónak tűnő hírben? Az, hogy Mr. Walker négy lábon jár. És ugat. És hogy egy labrador.

 

A szálloda labradorja sétára is invitálja a vendégeket
A szálloda labradorja sétára is invitálja a vendégeket

 

Egészen pontosan Mr. Walker a hotel nagykövete lett. Hivatalán belül olyan feladatai vannak, mint a hotelbe érkező vendégek szívélyes fogadása, azok reggeli sétára invitálása. Két feladat között pedig egy külön a számára készült kutyaágyban pihenhet a négylábú recepciós.

 

Néha a pihentető programokra is elkíséri a vendégeket a labrador
Néha a pihentető programokra is elkíséri a vendégeket a labrador

 

Az akció egyébként a Mr. Walkert is kiképző szervezet munkájára is hivatott felhívni a figyelmet: a Guide Dogs Victoria segítő és vakvezető kutyákat képez ki. “Megtiszteltetés, hogy ilyen partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a Park Hyatt - mondta Karen Hayes, a szervezet vezérigazgatója a Herald Sunnak. - A hotelből pozitív visszajelzéseket kaptunk, a vendégek nagyon szeretik Mr. Walkert. Sokan érkezéskor meg is ígérik, hogy elmennek vele sétálni egyet a napfényes parkba. számunkra ez remek lehetőség arra, hogy bemutassuk munkánkat, és hogy felhívjuk a figyelmet a kutyák hatalmas szerepére a vakok és gyengénlátók életében. Egy vakvezető kutya felnevelése és képzése rengeteg idő és anyagi ráfordítás: engedhetetlen hát, hogy pénzügyi támogatókat, adományokat szerezzünk.”

 

 

 

 

Forrás: dogstodaymagazine.co.uk

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón Történelmet írt egy vakvezető kutya, amikor megjelent a Golden Globe díjátadón
Miss Ingrid, a fekete labrador csóválva vonult be a vörös szőnyegen gazdája mellett.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Negyed évszázad az állatvédelemben - tortával és kutyasütikkel ünnepelve Hírek - Címlapon
Negyed évszázad az állatvédelemben - tortával és kutyasütikkel ünnepelve
Letöltendő börtönt kapott a kutyáit bántalmazó hajdúszoboszlói férfi Hírek - Címlapon
Letöltendő börtönt kapott a kutyáit bántalmazó hajdúszoboszlói férfi