A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyél pizzát és ments kutyát!

2023. szeptember 06., 10:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
...Szólt a felhívás szeptember 2-án és 3-án a Piaggio Pizzakészítő Bajnokságon a Kincsem Parkban. 

De mi köze van a pizzakészítéshez Vigyél Haza Alapítványnak és a gondozásukban lévő árva kutyáknak?

 

A rendezvény ötletgazdája és fő szervezője Lázár Chef korábban az alapítványtól fogadta örökbe keverék kutyáját, így – közreműködőként – meghívta őket a rendezvényre, hogy sátrukban mutassák be állatmentő munkájukat és szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, az árva állatok örökbe fogadására.

 

 

 

Gelencsér Timi, Telegdy-Kapás Bogi és Telegdy Ádám is részt vettek a pizzasütésben
Gelencsér Timi, Telegdy-Kapás Bogi és Telegdy Ádám is részt vettek a pizzasütésben
Fotó: EŐRYphoto|video 

 

 

Külön érdekesség volt, hogy önálló versenyblokkban ismert és népszerű kutyabarátok, Gelencsér Timi, Telegdy-Kapás Bogi és Telegdy Ádám is részt vettek a sütésben a Vigyél Haza Alapítvány színeiben, hogy népszerűsítsék az árva állatok örökbefogadását.

 

 

Gelencsér Timi, Kapás Bogi és Telegdy Ádám a Vigyél Haza Alapítvány védenceivel, Bukfenccel és Pipivel
Gelencsér Timi, Kapás Bogi és Telegdy Ádám a Vigyél Haza Alapítvány védenceivel, Bukfenccel és Pipivel
Fotó: EŐRYphoto|video 

 

 

A sikeres rendezvényen az érdeklődő családok – néhány gazdira váró kutyusokat sétáltathattak az alapítvány önkénteseivel, hogy kipróbálják, hogy milyen érzés egy igazi házikedvenc gazdájának lenni.

 

A versenynapokon, az alapítvány támogatására jótékonysági tombolát is szerveztek és valamennyi eladott gombóc fagyi árából is az árva kutyákat támogatták a szervezők.

 

 

Milyen érzés gazdinak lenni? Az eseményen kipróbálhatták az érdeklődők
Milyen érzés gazdinak lenni? Az eseményen kipróbálhatták az érdeklődők
Fotó: EŐRYphoto|video 

 

 

Egyél pizzát és ments kutyát!
Egyél pizzát és ments kutyát! 
Fotó: EŐRYphoto|video 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Sérült és fogyatékkal élő gyermekeknek segít a háromlábú terápiás kutya Hírek - Címlapon
Sérült és fogyatékkal élő gyermekeknek segít a háromlábú terápiás kutya
Kennelköhögés járványra figyelmeztetnek Budapesten Hírek - Címlapon
Kennelköhögés járványra figyelmeztetnek Budapesten