A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Elaludt a vakvezető tanuló kölyök élete első hivatalos fotózásán

2022. szeptember 23., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A fontos esemény kellős közepén álomba szenderült...



 

"Ő itt Benny. Benny hihetetlenül cuki. Nagyon szeret aludni. Legyél olyan, mint Benny."

 

Hát illik így kezdeni egy cikket? A fekete labrador kölyök esetében talán bocsánatos bűn, mert egyszerűen annyira bájos, amikor álmos, hogy ellágyul az ember szíve.

 

Benny egy vakvezető kutyák kiképzésével foglalkozó alapítványnál látta meg a napvilágot, és az már most látszik, hogy bármi is legyen a feladata a későbbiekben, egy pillanat alatt bárkinek belopja magát a szívébe.

 

 

Benny, a labrador kölyök elálmosodott a fotózáson
Benny, a labrador kölyök elálmosodott a fotózáson
Fotó: Twitter/@dog_rates

 

 

Márpedig, ha minden jól megy, és neki is tetszik a munka, akkor nagy valószínűséggel egy látássérült személy vezetője, vagy egy veterán katona segítőkutyája is lehet belőle. Ehhez azonban még sokat kell tanulnia, és az okosodáshoz - tudjuk jól - még egy fontos dologra van szükség, ami nem más, mint... ? Az alvás!

 

A Guide Dogs Foundation szervezetnél hagyomány, hogy minden négylábú tanoncról készítenek „babafotókat”, és ebből Benny sem maradhatott ki. Hogy hogy nem, éppen a délutáni szundi idejére esett a fényképezkedés, aminek meg is lett az eredménye:

 

 

 

 

Minden tőle telhetőt megtett, hogy kitartson, de erőt vett rajta a tündérporos álom, és egyszer csak eldőlt. A kiskutyáknál nem szokatlan az ilyesmi: egyik pillanatban még lelkesen játszanak, birkóznak vagy az ennivalójukat eszegetik, aztán a következő pillanatban zutty, már alszanak is. Egymás hegyén-hátán, vagy éppen az etetőtálkában, csupa maszatosan – és hihetetlenül imádnivalóan. Igazán nem lehet őket ezért hibáztatni, ez a természet rendje: ha elfáradtak, itt a pihenés ideje.

 

Bennyről azért sikerült néhány csodás felvétel is, ami a videójával együtt szárnyra kapott, és meghódította a kutyabarátok szívét. A kis fekete szőrgombóc nagy dolgokra hivatott, de addig is annyit alhat, amennyit csak szeretne.

 

 

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Twitter/@dog_rates

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Irodakutya.com EB OVO Közhasznú Egyesület MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Meseszép kirándulóhelyek kutyával is – a Szalajka-völgy és környéke Hírek - Címlapon
Meseszép kirándulóhelyek kutyával is – a Szalajka-völgy és környéke
2022 őszén is ebzárlatot rendelnek el – az összes tudnivaló és érintett település egy helyen! Hírek - Címlapon
2022 őszén is ebzárlatot rendelnek el – az összes tudnivaló és érintett település egy helyen!