A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Elmarad a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó

2020. augusztus 10., 12:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Újabb rendezvényről kell lemondanunk a koronavírus járvány miatt: a szervezők fájó szívvel jelentették be, hogy elmarad az augusztus végére szervezett VII. Hivatalos Tacskó Találkozó.



 

Mindannyiunk egészsége és biztonsága a legfontosabb. Ezért döntött úgy Paluska Péter és csapata, hogy lefújják az augusztus 30-ra meghirdetett VII. Hivatalos Tacskó Találkozót. Bár nem zenés-, táncos-, de annál népszerűbb rendezvényről van szó, melyen az utóbbi években közel ezer gazdi és tacskókedvelő jelent meg. 

 

“Vérzik a szívem, de azt hiszem, ez a legjobb és legfelelősebb döntés” - mondta Paluska Péter, a Hivatalon Tacskó Találkozó főszervezője és ötletgazdája. - “Nem szeretnénk kockára tenni a vendégeink, a csapatunk és partnereink egészségét sem.”

 

A Találkozó augusztus 30-án lett volna Gödöllőn.

Bármennyire is fájó a döntés a tacsibarátoknak, talán némi vigaszra ad okot, hogy a jövőben nem kell lemondanunk a Hivatalos Tacskó Találkozóról: amint lehet, új időpontot fog keresni Peti és csapata!

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Kevin Jackson

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban
Magyarország egyetlen mentő-tacskója is fáradhatatlanul kutat a romok között, hogy segíthessen a túlélőkön.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Utazás kutyával – minden, amit tudnod kell, ha együtt indultok útra! Hírek - Címlapon
Utazás kutyával – minden, amit tudnod kell, ha együtt indultok útra!
Kutya és gazdi között is ragadós az ásítás Hírek - Címlapon
Kutya és gazdi között is ragadós az ásítás