A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Élő adásban ijesztett rá a macskás híradósra a fekete kutya

2017. május 26., 12:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




"Mit keres a stúdióban ez a kutya?" - kiáltott fel a rémült híradósnő, mikor az elszabadult labrador felkapaszkodott az asztalára. Vidám jelenetükön milliók derülnek azóta is.



Egy perc hírnévért egyesek bármire képesek - úgy tűnik, ez alól kedvenceink sem kivételek. A fekete labrador televíziós debütálására múlt héten került sor az orosz Mir24TV hírcsatornánál. A műsorvezetőnővel közös „produkciója” pedig azóta is töretlen sikert arat. Videójuk mindössze egy perc hosszúságú, ám már 6 millió megtekintés felett jár.  

 

Az orosz műsorvezetőnő és a vidám fekete kutya híressé váltak
Az orosz műsorvezetőnő és a vidám fekete kutya híressé váltak
Fotó: MTRK Mir/Youtube

 

A barátságos szőrmók gazdájával érkezett a stúdióba, ám egy óvatlan pillanatban elszabadult, és egyenesen az élő adás felé vette az irányt. Talán úgy gondolta, most jött el az ő nagy pillanata, így hát hatalmas vigyorral a fején beköszönt Oroszország népének. 

 

Egyáltalán nem zavartatta magát, kíváncsian felugrott a hölgy mellé, majd lazán megszimatolta az ott heverő híreket. A meglepett műsorvezetőnő, Ilona Linarte megpróbálta higgadtan kezelni a helyzetet, kevés sikerrel. Amikor túl közel került hozzá a kutya, szinte halálra rémült, és igyekezett a lehető legtávolabb húzódni tőle anélkül, hogy kiessen székéből. Kétségbeesében felkiáltott: 

 

"Itt egy kutya! Mit keres ez a kutya a stúdióban?" 

 

Ролик телеканала "МИР" с черным лабрадором взорвал интернет

Ролик телеканала "МИР", в котором черный лабрадор врывается в студию новостей, стал сенсацией российского интернета. Несмотря на внезапно появившегося "гостя", ведущая Илона Линарт не растерялась и продолжила программу. Сначала в студии раздался необычный звук, а позже пес вылез из-под стола и попытался утащить с него бумаги.

 

Mikor leesett neki, hogy a kutya nem fogja bántani, csak kíváncsiskodik, megpróbálta barátságosan megpaskolni a buksiját. Vagy valami hasonlót szeretett volna, mivel mozdulata kissé esetlenre sikeredett. Mint kiderült, riadalmának csupán egy oka volt:

 

„Igazából jobban kedvelem a cicákat. Macskás nő vagyok, igen.” - szabadkozott a nem mindennapi jelenet végén. 

Forrás: huffingtonpost.com
Indexkép forrás: MTRK Mir/Youtube

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Segítség! Vakarózik a kutyám! Segítség! Vakarózik a kutyám!
Az a fránya viszketés... Míg mi könnyedén bekenhetjük száraz bőrünket hidratálókrémmel, addig kutyáink esetében trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk. Ehhez kínálunk most néhány hasznos tippet!

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Hírstart Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutya és gazdája, akik legyőzik a gravitációt Hírek - Címlapon
A kutya és gazdája, akik legyőzik a gravitációt
Gyanúsítottként hallgatta ki Fülöp gazdáit a rendőrség Hírek - Címlapon
Gyanúsítottként hallgatta ki Fülöp gazdáit a rendőrség