A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a mentett kutya – most ő kampányol a kóbor társai megsegítéséért

2022. október 03., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Sajnos rengeteg kutya és macska az utcán tölti a hideg őszi és fagyos téli napokat. Nincs gazdájuk. Nekik szeretne segíteni Spoti.



 

Mentett kutya kampányol a kóbor társaiért: Spoti kóbor kutya volt és borzalmas állapotban került állatmentőkhöz. Nehéz volt elképzelni, hogy ki is rejtőzik a loncsos, koszos bundája alatta. Pár órával később már egy nagyon kedves puhaszőrű mosolygós arcú öleb nézett vissza ránk – írja a Hangya Közösség Alapítvány közleménye. Leírhatatlan, ahogy élvezi az új frizuráját. Átalakulásáról szóló kisfilm mindenki kedvence lett. Változása szinte hihetetlen!

 

 

Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a mentett kutya – most ő kampányol a kóbor társai megsegítéséért
Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a mentett kutya – most ő kampányol a kóbor társai megsegítéséért
Fotó: facebook.com/HangyaKozosseg/

 

 

 

Október 4-e az Állatok Világnapja. A jelenlegi helyzetben a legnagyobb segítség az állatvédő szervezeteknek, menhelyeknek, de akár a magánszemélyeknek is: ha minél kevesebb állat kerül rossz körülmények közé, minél kevesebbet kell megmenteni.

 

Spoti hisz a változásban, hiszen eddigi nehéz sorsa ellenére itt van közöttünk, vidáman, boldogan és szerencsére semmit se érez lappangó betegségéből. Teli mosollyal örül mindennek és minden nap új felfedezést tesz új életében. Mert mindenre van megoldás.

 

 

 

 

A FIRST STEPS elnevezésű programot a Hangya Közösség Alapítvány több éve szervezi. 2021-ben segítségükkel több ezer állat kerülte el a kóbor sorsot. A programban az alapítvány 120 állatorvossal működik együtt.

 

„Idén is szeretnénk folytatni programunkat. Kérjük, segíts nekünk, hogy figyelmet kapjon ez a fontos téma. Csak rajtunk múlik, hogy hány állatnak segíthetünk.” – írják.

 

 

 

Forrás: OS

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz 5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz
Az év első napjaiban hirtelen megnő a kóbor állatok száma: a szilveszteri tűzijátéktól pánikba eső és otthonról elszökő állatok nagy része soha nem tér már haza. Változtassunk ezen: ne menjünk el a kóborkák mellett, segítsünk nekik hazatalálni!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mérföldkő a hazai állatvédelemben - állatvédelmi posztgraduális képzés indult az Állatorvostudományi Egyetemen Hírek - Címlapon
Mérföldkő a hazai állatvédelemben - állatvédelmi posztgraduális képzés indult az Állatorvostudományi Egyetemen
Veszett rókát találtak Magyarországon Hírek - Címlapon
Veszett rókát találtak Magyarországon