A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gyertyát gyújtottak a Kazincbarcikán brutálisan bántalmazott német juhászért

2017. december 11., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Békés demonstrációt és gyertyagyújtást tartottak az állatbarátok a hétvégén Kazincbarcikán, hogy megemlékezzenek a bántalmazott német juhászról.



December 2-án, szombaton különösen brutális eseményhez riasztották a Miskolci Állatsegítő Alapítvány önkénteseit Kazincbarcikán. Állatbarátok figyeltek fel a Csónakázó-tó egyik hétvégi házánál heverő németjuhász jellegű kutyára, saját vérébe fagyva. A rendőröket is értesítették, akik az állatmentőkkel együtt próbáltak segíteni a cserbenhagyott kutyán - írja az ebpercek.hu. A kutyát a tettes kegyetlenül megverte különféle kerti szerszámokkal a láncra kötött állatot - már alig élt, mikor a segítség kiért a helyszínre: mellső lábait és fejét is szétzúzták az ütések. És bár még életben volt, már csak az altatással tudtak segíteni rajta.

 

“Mindkét válla kificamodott, több nagy nyílt seb a teste minden részén, a fogait kiverték. Maga a helyszín is borzalmasan festett, rengeteg vért vesztett szegény míg úttalan utakon oda értünk hozzá, ahol még az autónk is elakadt… A sérülései olyan súlyosak voltak, és olyan borzalmas állapotban volt, hogy az állatorvos rögtön azt javasolta, mentsük meg a szenvedéseitől. Nyugodj békében drága!” – írta a Miskolci Állatsegítő Alapítvány a közösségi oldalán.

 

A kutya szenvedésének helyszínén gyújtottak gyertyát a résztvevők
A kutya szenvedésének helyszínén gyújtottak gyertyát a résztvevők
Fotó: facebook.com/AllatkinzokSzegyenfala/

 

December 10-én a rémes tett helyszínén, Kazincbarcikán tartottak az állatbarátok békés demonstrációt, mellyel az állatok védelméért emeltek hangot. A tüntetés végén a megkínzott kutyára emlékezve gyújtottak gyertyát.

 

 

Témába vág

Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya
Gyászol a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány: hű társuk, Landon, a 12 éves németjuhász átkelt a szivárványhídon.

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében Mikor azt hinnénk, nincs már lejjebb – elképesztő állatkínzásra derült fény Hajdú-Bihar vármegyében
Az emberi gonoszság nem ismer határokat – ismét bebizonyosodott. A Hajdú-Bihar vármegyei Nyíracsádon talált két jószándékú állatbarát talált rá a hat hónap körüli kutyára, akit ismeretlen tettes felakasztott – a kutyán friss és jóval régebbi bántalmazások nyomai is voltak.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Árva Állatok Karácsonyfája - óriási szüksége van a segítségre az állatvédő egyesületnek Hírek - Címlapon
Árva Állatok Karácsonyfája - óriási szüksége van a segítségre az állatvédő egyesületnek
Híresség fogadta örökbe a fekete kölyköt, akin mindenki átnézett Hírek - Címlapon
Híresség fogadta örökbe a fekete kölyköt, akin mindenki átnézett