A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Híresség fogadta örökbe a fekete kölyköt, akin mindenki átnézett

2017. december 10., 07:15


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Szokatlan kinézete miatt senkinek sem kellett a kis keverék. Ekkor lépett színre a népszerű színésznő, aki első látásra beleszeretett furcsa kis pofijába.A fehér mellényes kis fekete keverék egy szerencsétlen véletlen folytán látta meg a világot három testvérével együtt. Mamájuk tüzelés közben lógott ki a kertből, és mikor fény derült vemhességére, gazdái úgy döntöttek, megválnak a kicsiktől születésüket követően. 

 

„Felajánlottuk a mamakutya ingyenes ivartalanítását, de visszautasították a lehetőséget. Az alacsony jövedelműek számára létezik egy djmentes ivartalanítási programunk. Nem lehet eléggé hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát.” – jegyezte meg Sasha Rose, a csöppségeket befogadó Love Leo Rescue szervezet elnöke.

 

Mojito, a fekete csivava-mopsz keverék
Mojito, a fekete csivava-mopsz keverék
Fotó: thedodo.com

 

A csivava-mopsz keverék ("csopsz") kölykök a Mojito, Mimosa, Daiquiri és Pina Colada nevet kapták. A nem kívánt alom születése mellett az is megnehezítette a dolgukat, hogy hárman is fekete színűek. Sajnos ma is egyfajta rejtély lengi körül a fekete színű kutyákat, érthetetlen módon a menhelyek legesélytelenebb lakóinak számítanak ők.

 

„Mojito az egyetlen fiúcska a csapatban, testvérei közül ő a legkisebb. Rövidebbek a lábai, a pofija is inkább mopszos, ugyanakkor ő a legkedvesebb tesói közül, imád az ember ölében üldögélni.”               

 

Híres színésznő fogadta örökbe a fekete kiskutyát
Híres színésznő fogadta örökbe a fekete kiskutyát
Fotó: thedodo.com

 

A négy kölyköt április elején hozták el a mamakutya gazdáitól. Egy hónap sem telt bele, mikor Mojito-nak komoly érdeklődője akadt, méghozzá a népszerű színész-énekesnő személyében. Hilary Duff megjelenése legalább akkora meglepetést okozott az állatmentők számára, mint amekkora örömöt.

 

Hilary igazi állatbarát hírében áll, több négylábú kedvencével osztja meg otthonát. Nagy izgalommal várta a találkozást Mojito-val, aki boldogan lépett be vele új élete kapuján. A kis fekete keverék ma már a Momo nevet viseli, első közös fotójukat a több, mint 7 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán tették közzé.    

 

Hilary Duff és Momo, a kis fekete keverék
Hilary Duff és Momo, a kis fekete keverék
Fotó: instagram.com/hilaryduff/

 

„Ismét győzelmet arattak a fekete kutyák! Mojito nem is kerülhetett volna ennél szuperebb, szeretőbb végleges otthonba. A kiskutya, aki senkinek sem kellett, betette a popóját a tutiba, ahogy mondani szokás.” – áradoztak megmentői.

 

Momo még csak néhány hete éli a celEB-ek luxus életét, de már most odáig van érte mindenki, milliók követik figyelemmel felcseperedését. Neki pedig soha többé nem kell azon gondolkodnia, vajon miért nem tetszik senkinek? 

 

Imádnivaló pofija láttán minden szív ellágyul:

 

 

He's real. #momothechug

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás: instagram.com/hilaryduff/, thedodo.com
Indexkép forrás: instagram.com/hilaryduff, thedodo.com
Cikk első megjelenése: 2017. május 16.

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gyertyát gyújtottak a Kazincbarcikán brutálisan bántalmazott német juhászért Hírek - Címlapon
Gyertyát gyújtottak a Kazincbarcikán brutálisan bántalmazott német juhászért
Alvászavar II. - Mozgáshiány és hormonok Hírek - Címlapon
Alvászavar II. - Mozgáshiány és hormonok