A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Árva Állatok Karácsonyfája - óriási szüksége van a segítségre az állatvédő egyesületnek

2017. december 12., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Rengeteg a négylábú, akiről gondoskodni kell - nem egy közülük sérülten, betegen érkezik. Az önkéntesek erejükön felül dolgoznak az árva állatokért, ám az ördög nem alszik. Alattomos vírus ütötte fel a fejét: a kis betegek már lábadoznak, az állatorvosi költségek azonban az egekig szöktek.



Két hónap, 3 millió forint. Fizetésnek, nyereménynek nem is hangzana rosszul - kiadásnak viszont már annál inkább. Hát még egy állatvédő egyesületnek, akiknek, mint tudjuk, nincs egyszerű dolga a mindennapokban. Rengeteg a mentésre, ellátásra szoruló állat, akik sajnos gyakran testi-, vagy lelki sérülésekkel, traumákkal, betegségekkel vagy élősködőkkel küszködve kerülnek az állatvédőkhöz. Számukra nem csupán a napi eleséget kell előteremteni, de az orvosi ellátás költségeit, gyógyszereket is ki kell fizetni.

 

Különösen nehéz két hónapon van túl a Fekete István Állatvédő Egyesület: egy alattomos, mutálódott vírus ütötte fel a fejét a telepükön, amivel még a mai napig is harcolnak. A védencek lassacskán kilábalnak a betegségből - már amelyikük túlélte a vírus támadását. Sajnos sok kölyökkutya és cica szervezete túlságosan le volt gyengülve a korábbi rossz tartási körülmények, vagy épp a kóborlások miatt. Hiába az infúziók, a gyógyszerek, a rengeteg odafigyelés, törődés és szeretet: néhányuktól fájdalmas búcsút kellett venniük.

 

A betegség mellett sok balesetes állaton is segítettek, akik ellátása hasonlóan magas költséggel járt - ezért idén különleges kéréssel fordulnak az állatbarát angyalokhoz. Az idén is felállított Árva Állatok Karácsonyfája alá gyűjtött tárgyi adományok és eledelek mellett hálásan fogadnák az anyagi támogatásokat is, melyekből a több mint 3 millió forintos állatorvosi költségeiket tudnák fedezni.

 

Az alábbi elérhetőségeken várják az adományokat:

 

Fekete István Állatvédő Egyesület

Számlaszám: 14100172-12675749-01000000

IBAN HU32 1410 0172 1267 5749 0100 0000

SWIFT: MAVOHUHB

PayPal: [email protected]

Kérjük, a megjegyzésbe írjátok "Árvák Karácsonya".

Adhat vonal: 13600 61

 

 

 

 

 

Témába vág

Honnan tudom, hogy lázas a kutyám? Honnan tudom, hogy lázas a kutyám?
És mit tehetek, hogy segítsek neki?

Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul
„Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküle. Egészen más lenne az életem, ha Echo nem lenne benne.”

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Meglepő kapcsolatot fedeztek fel a kutatók az emberek és kutyák agydaganatai között Meglepő kapcsolatot fedeztek fel a kutatók az emberek és kutyák agydaganatai között
A menangiómák genetikai felépítése meglehetős hasonlóságot mutat az ember legjobb barátjánál is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Rehabportál Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nehéz helyzetben az állatvédelem: több száz állat várja fedél nélkül a telet Hírek - Címlapon
Nehéz helyzetben az állatvédelem: több száz állat várja fedél nélkül a telet
Gyertyát gyújtottak a Kazincbarcikán brutálisan bántalmazott német juhászért Hírek - Címlapon
Gyertyát gyújtottak a Kazincbarcikán brutálisan bántalmazott német juhászért