A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hazai összefogás a terápiás kutyákért

2022. március 28., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Magyarország legismertebb énekesei, paralimpikon, színész, digitális tartalomkészítő, és a magyar gasztro szcéna meghatározó szereplői fogtak össze a Kutyával az Emberért Alapítvány megsegítésére. 

Múlt hét végén forgatott számos kisfilmet a terápiás- és mozgássérült-segítő kutyákat kiképző alapítvány, hogy az adó 1% kampányunkra hívják fel a figyelmet. Amellett, hogy kiképzett kutyáik a kamerák előtt is megcsillogtatták szuperképességeiket, egyelőre titokban tartott ismert emberek is felajánlották segítségüket a kisfilmek leforgatásában.

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 2

 

 

A ”Kutyával az Emberért Alapítványnál 26 éve képzünk ki terápiás- és mozgássérült-segítő kutyákat igen szűk költségkeretből. Emellett állatasszisztált terápiás tevékenységet is folytatunk olyan intézményekben, mint gyermekkórházak, hospice osztályok, idősotthonok, gyermekotthonok, sőt, jelenleg az ukrán menekült gyerekekhez is járunk rendszeresen. Az adó 1% felajánlások nekünk minden évben hatalmas segítséget nyújtanak, így ebben az évben is próbálunk minél több embert mozgósítani, hogy támogassanak minket.” - mondta el Kiss Tamás, az alapítvány terápiás vezetője.

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 3

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 4

 

 

Március 29-től minden héten megjelenik egy-egy kisfilm a közösségi felületeiken, amiben leleplezik támogatóikat, akik egy-egy terápiás kutyával és az általa bemutatott trükkel kampányolnak az alapítvány mellett.

 

Addig is fogadjátok szeretettel a forgatáson készült werk fotókat és ne feledjétek: adótok 1%-ának felajánlásával ti is ugyanolyan szuperhősökké válhattok, mint szuperkutyáik!

 

 

Adószám: 18673663-1-13

https://www.kea-net.hu

Facebook: https://www.facebook.com/keadog/

Instagram: https://www.instagram.com/kutyavalazemberertalapitvany/

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 1

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 6

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 7

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 8

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 5

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Négylábú tanársegédek segítik a gyerekeket a tanulásban egy debreceni iskolában Négylábú tanársegédek segítik a gyerekeket a tanulásban egy debreceni iskolában
Különleges tanársegédek vesznek részt egy debreceni iskola matematika és testnevelés óráin: a kutyák segítik a gyerekeket a tanulásban, koncentrációban és motivációt adnak a tanórán.

Guinness-rekorder kutyák - Elképesztő méretek Guinness-rekorder kutyák - Elképesztő méretek
Kicsi, nagy, hosszú, rövid... Sokféle méretben és formában találkozhatunk az ember legjobb barátjával, a kutyával. Különlegességüknek hála azonban jónéhányan kitűnnek társaik közül. Ismerjétek meg a négylábú rekordereket!

Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért
A felelős állattartásra nevelésre, az állatvédők áldozatos munkájára hívja fel a figyelmet a Mancs a szívre ifjúsági centrum Alapítvány, amely 2020 nyarán került bejegyzésre. Az alapítvány célja egy olyan ifjúsági centrum megnyitása, ahol gyerekeknek/fiataloknak állat-asszisztált foglalkozásokkal segítik a tanulásban, a lelki kiegyensúlyozottság elérését.

Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni Segítséget kérnek a terápiás kutyások: súlyos fogyatékossággal élő gyerekeknek szeretnének nyári tábort szervezni
Fantasztikus munkát végeznek nap, mint nap önzetlenül: sérült, fogyatékossággal élő, vagy épp pszichés fejlődési zavarral küzdő gyerekeknek személyiségüket, képességeiket fejleszteni. A tanító-, fejlesztő csapatban nem csak kétlábúak dolgoznak: a segítség négy lábon is érkezik! Most pedig ők, a terápiás kutyák és vezetőik kérik a mi segítségünket: egy olyan pályázaton indultak, aminek segítségével súlyosan halmozottan fogyatékossággal élő gyerekek számára szervezhetnének nyári tábort, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekek nyári szünetét.

Megható, ahogy az alaszkai malamut lelkesen segíti vak barátját Megható, ahogy az alaszkai malamut lelkesen segíti vak barátját
A két jóbarát az első pillanattól fogva imádja egymást, és amikor a husky betegsége miatt elveszítette látását, pajtása örömmel vállalta a vakvezető feladatát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
ADHD – a Te kutyád is érintett lehet? Hírek - Címlapon
ADHD – a Te kutyád is érintett lehet?
Fülproblémák kutyáknál – Tünetek és teendők Hírek - Címlapon
Fülproblémák kutyáknál – Tünetek és teendők