A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hazai összefogás a terápiás kutyákért

2022. március 28., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Magyarország legismertebb énekesei, paralimpikon, színész, digitális tartalomkészítő, és a magyar gasztro szcéna meghatározó szereplői fogtak össze a Kutyával az Emberért Alapítvány megsegítésére. 

Múlt hét végén forgatott számos kisfilmet a terápiás- és mozgássérült-segítő kutyákat kiképző alapítvány, hogy az adó 1% kampányunkra hívják fel a figyelmet. Amellett, hogy kiképzett kutyáik a kamerák előtt is megcsillogtatták szuperképességeiket, egyelőre titokban tartott ismert emberek is felajánlották segítségüket a kisfilmek leforgatásában.

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 2

 

 

A ”Kutyával az Emberért Alapítványnál 26 éve képzünk ki terápiás- és mozgássérült-segítő kutyákat igen szűk költségkeretből. Emellett állatasszisztált terápiás tevékenységet is folytatunk olyan intézményekben, mint gyermekkórházak, hospice osztályok, idősotthonok, gyermekotthonok, sőt, jelenleg az ukrán menekült gyerekekhez is járunk rendszeresen. Az adó 1% felajánlások nekünk minden évben hatalmas segítséget nyújtanak, így ebben az évben is próbálunk minél több embert mozgósítani, hogy támogassanak minket.” - mondta el Kiss Tamás, az alapítvány terápiás vezetője.

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 3

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 4

 

 

Március 29-től minden héten megjelenik egy-egy kisfilm a közösségi felületeiken, amiben leleplezik támogatóikat, akik egy-egy terápiás kutyával és az általa bemutatott trükkel kampányolnak az alapítvány mellett.

 

Addig is fogadjátok szeretettel a forgatáson készült werk fotókat és ne feledjétek: adótok 1%-ának felajánlásával ti is ugyanolyan szuperhősökké válhattok, mint szuperkutyáik!

 

 

Adószám: 18673663-1-13

https://www.kea-net.hu

Facebook: https://www.facebook.com/keadog/

Instagram: https://www.instagram.com/kutyavalazemberertalapitvany/

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 1

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 6

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 7

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 8

 

 

Kutyával az Emberért Alapítvány - werk fotók 5

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítőkutyája oldalán választották szépségkirálynővé a 17 éves autista lányt Segítőkutyája oldalán választották szépségkirálynővé a 17 éves autista lányt
„Ő az én támaszom, mindenben.” - A golden retriever óriási erőt adott fogyatékossággal élő fiatal gazdijának, hogy valóra válthassa gyermekkori álmát.

Vakvezető kutyákkal a HDR-en – az akarat, ami minden akadályt legyőzött Vakvezető kutyákkal a HDR-en – az akarat, ami minden akadályt legyőzött
Még mindig hatása alatt vagyok, annak a rendkívüli elszántságnak és akaratnak, amivel szombaton találkoztam Piliscséven a Hard Dog Race Base versenyén, ahol három látássérült lány is elindult a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány képviseletében.

Négylábú tanársegédek segítik a gyerekeket a tanulásban egy debreceni iskolában Négylábú tanársegédek segítik a gyerekeket a tanulásban egy debreceni iskolában
Különleges tanársegédek vesznek részt egy debreceni iskola matematika és testnevelés óráin: a kutyák segítik a gyerekeket a tanulásban, koncentrációban és motivációt adnak a tanórán.

Guinness-rekorder kutyák - Elképesztő méretek Guinness-rekorder kutyák - Elképesztő méretek
Kicsi, nagy, hosszú, rövid... Sokféle méretben és formában találkozhatunk az ember legjobb barátjával, a kutyával. Különlegességüknek hála azonban jónéhányan kitűnnek társaik közül. Ismerjétek meg a négylábú rekordereket!

Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért
A felelős állattartásra nevelésre, az állatvédők áldozatos munkájára hívja fel a figyelmet a Mancs a szívre ifjúsági centrum Alapítvány, amely 2020 nyarán került bejegyzésre. Az alapítvány célja egy olyan ifjúsági centrum megnyitása, ahol gyerekeknek/fiataloknak állat-asszisztált foglalkozásokkal segítik a tanulásban, a lelki kiegyensúlyozottság elérését.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
ADHD – a Te kutyád is érintett lehet? Hírek - Címlapon
ADHD – a Te kutyád is érintett lehet?
Ebzárlat 2022 tavaszán - tudnivalók és az érintett települések listája Hírek - Címlapon
Ebzárlat 2022 tavaszán - tudnivalók és az érintett települések listája