A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hihetetlen állatmentés Indiában

2016. augusztus 03., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem




Borzalmas állapotban lévő kutyát mentett meg egy állatmentő szervezet Indiában. A szerencsétlen eb már nem is hasonlított egy kutyára. Hála a segítségnek, csodálatos átalakuláson ment keresztül! Nézd meg a videón!



“Nagyon kimerült, és magába fordult.”

 

Így jellemezte a haldokló állatot az Animal Aid Unlimited állatmentő szervezet önkéntese. Rendkívül legyengült, elhanyagolt állapotban találtak rá a kutyára, aki halvány árnyéka volt egykori önmagának. Valaha csillogó bundája eltűnt, sovány, erőtlen testét élősködők által okozott iszonyatos sebek borították.

Régóta élhetett így, magányosan, súlyos betegen - láthatóan nagyon hosszú ideje nem volt semmiféle kapcsolata az emberrel. Fájdalmai miatt nem hagyta, hogy megérintsék, és bármennyire is kínozta az éhség, félelmében csak vonakodva fogadta el a felajánlott ételt.

 

Az állatmentők azonban nem adták fel! Kitartóan ápolták, és gondoskodásuk meghozta eredményét. 10 nappal a kezelés megkezdése után a kutya bőre szépen begyógyult, lassacskán elkezdett nőni a szőre, két hónap múlva pedig már rá sem lehetett ismerni: egy boldog, egészséges, életvidám kutyus állt előttük. Visszatért az ereje, már együtt játszhatott mentett kutyatársaival. Hála a gondoskodó kezeknek, újra megtanult bízni, és élvezni az életet!

 

Nézzétek meg a videót a csodálatos felépülésről:

 

 

 

 

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: boredpanda.com
Cikk első megjelenése: 2015. október 01.
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart MOL Nyrt. Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Garancia a kutyatartóknak: mától hivatalosan is kutyabaráttá minősíthetők a szállás- és vendéglátóhelyek Hírek - Címlapon
Garancia a kutyatartóknak: mától hivatalosan is kutyabaráttá minősíthetők a szállás- és vendéglátóhelyek
Pár nap és megérkezik a mozikba A kis kedvencek titkos élete! Hírek - Címlapon
Pár nap és megérkezik a mozikba A kis kedvencek titkos élete!