A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hűsölni szeretett volna, de beszorult a vécékagyló mögé – Tűzoltók szabadították ki a kiskutyát

2023. június 23., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




„Ilyet még mi sem láttunk.”



 

Ki tudja mit keresett a vécé mögött, de annyi bizonyos, hogy magától már nem tudott kijönni onnan. Tippy, a kiskutya nagy bajban volt, és kezdett pánikba esni. Gazdája, a kerekesszékkel közlekedő Linda asszony először azt hitte, rosszul lát, amikor megpillantotta kedvencét a szűkös helyen. Azonnal tárcsázta a tűzoltóságot, ahol szintén meglepődtek, mert ilyen esettel még sohasem találkoztak eleddig.

 

Már az odavezető úton is azon ötleteltek, vajon hogy fogják kiszabadítani az öregecske kutyust a vécécsésze mögül. A kicsiny fürdőszobában eleve nehezen fértek hozzá, végül többszöri próbálkozás után nem volt mit tenni, ki kellett bontani a fal egy részét. Mindezt úgy, hogy lehetőleg egy karcolás se essen a kutyuson.

 

 

 

 

Tippy nagyon hálás volt, hogy kimentették szorult helyzetéből. Valószínűleg azért bújt el a fürdőben, hogy a texasi hőségben egy kis enyhülést leljen a hűvös csempén. Aztán addig helyezkedett, amíg már moccanni sem tudott. Története szerencsésen végződött – az egész riadalmat kialudta puha párnáján. Búcsúzáskor gazdija is megígérte, hogy sokkal jobban fog figyelni rá ezek után.

 

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Facebook/The Woodlands Fire Department

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Miért remeg a kutyám? Miért remeg a kutyám?
A remegésnek számos kiváltó oka lehet, külső tényezőktől kezdve betegségeken át egészen az érzelmi hatásokig. Mire figyeljünk és hogyan segítsünk kedvencünknek?

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le
A fekete-fehér bundájú kutyából egy csapásra feketetét csináltak a tolvajok – szerencsére a történet jól végződött, és a kutyus visszakerült gazdijaihoz.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Meg akart szabadulni kutyájától – egyszerűen átdobta az állatvédők kerítésén az ijedt négylábút Hírek - Címlapon
Meg akart szabadulni kutyájától – egyszerűen átdobta az állatvédők kerítésén az ijedt négylábút
Heves viharokkal érkezik az enyhülés - így vigyázzunk kedvenceinkre! Hírek - Címlapon
Heves viharokkal érkezik az enyhülés - így vigyázzunk kedvenceinkre!