A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén is vár az év legjobb kutyás családi napja

2018. szeptember 07., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Kutyák, piknik, állatvédelem és szépségversenyek - minden egy helyen, ami a kutyás szem-szájnak ingere! Idén is várja a kutyabarátokat az Ebugatta Piknik Gödöllőn!



Újra boldog kutyaugatástól lesz hangos Gödöllő: immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Ebugatta Piknik. Az ingyenes kutyabarát családi napon minden megtalálható lesz, mi gazdi- és kutya szem-szájnak ingere, mindezt kutyás bemutatókkal és versenyekkel kísérve.

 

Az Ebugatta Piknikre az egész országból érkeznek kutyabarátok
Az Ebugatta Piknikre az egész országból érkeznek kutyabarátok

 

 

A Pikniken idén is lesz kutyaszépségverseny, több kategóriában vonulhatnak fel az ország legszebb hobby és keverék négylábúi. “A szépségversenyen öt kategóriában választjuk meg a legszebb ebeket: Kistestűek, Közepes testűek, Nagy testűek, 7 év feletti senior kutyák és a Legtermészetesebb keverék eb kategóriákban lehet indulni. Kategóriánként 50 kutya nevezhet, közülük választjuk meg a legszebbeket, akik értékes nyereményekkel gazdagodnak majd” - tudtuk meg Petrus Krisztitől, az Ebugatta Piknik szervezőjétől.

 

Petrus
Petrus "Ebugatta" Kriszti vezeti idén is az Ebugatta Pikniket

 

 

Kora délután több fordulós versenyt szervez a PettBull a rendezvényen résztvevő szuperkutyáknak, amiben az alapengedelmesség egyik elemét, a behívást kell végrehajtani finom falatokért.

 

Halász Árpád vezetésével a Gödöllői Kutyasport Központ bemutatóján megcsodálhatjuk, milyen összhangra képes a kutya és ember, ha elegendő időt és türelmet szentel arra, hogy mindketten tanuljanak.

 

Idén is tart bemutatót a Gödöllői Kutyasport Központ
Idén is tart bemutatót a Gödöllői Kutyasport Központ

 

 

Idén egy igazán különleges program is lesz az Ebugatta Pikniken: Kovács Violetta könyvbemutatóján vehetünk részt. Legújabb, a “K9 Hősök” címet viselő könyvének  főszereplőivel is találkozhatunk a rendezvényen.

 

Az Ebugatta Pikniket idén is színes vásár kíséri a festői parkban, melyet ezúttal is az állatvédelem jegyében rendeznek meg: számos állatvédő egyesület, fajtamentő szervezet kap lehetőséget a bemutatkozásra. Megismerhetjük munkájukat, sőt, védenceikkel is találkozhatunk személyesen - ki tudja, talán pont ott találunk rá az Igazira!

 

Számos fajtamentő szervezet és állatvédő egyesület is jelen lesz védenceikkel
Számos fajtamentő szervezet és állatvédő egyesület is jelen lesz védenceikkel

 

 

A civil szervezetek mellett kutyabarát szolgáltatók és termékek teszik még színesebbé a vásárt, és a hagyományhoz híven a kétlábúak is ínycsiklandó falatokkal tölthetik meg korgó gyomrukat a sátraknál. Nem marad el idén sem a kutya-gazdi fotózás és a közös csoportkép készítése sem!

 

 

 

 

 


 

VI. Ebugatta Piknik -  ingyenes kutyabarát családi nap

2018. szeptember 9., 9:00–15:00

Gödöllő, a kastéllyal szembeni park területe

Parkolni a MUZA előtt és a környékbeli utcákban lehetséges.

Hèv megálló a Szabadság tér.

Facebook esemény ide kattintva!

 


 

 

 


Cikk első megjelenése: 2018. szeptember 01.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról
A kérdőívet 843-an töltötték ki 2021. június 20. és augusztus 30. között. Talán az egyik legszembetűnőbb adat, hogy a megkérdezett kutyatartók közel 25%-a, a macskatartók 10,1%-a nem szeretné ivartalaníttatni állatát.

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet
Új szintre lép Magyarországon az állatvédelem, másfél milliárd forinttal támogatja a kormány - közölte az MTI-vel az Agrárminisztérium kedden.

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő
Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. MTI Brimo partysátor Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mentett kutyák döntöttek Guinness rekordot Hírek - Címlapon
Mentett kutyák döntöttek Guinness rekordot
Kóbor kutya lett az új másodedzője egy paraguayi focicsapatnak Hírek - Címlapon
Kóbor kutya lett az új másodedzője egy paraguayi focicsapatnak