A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így lett újra kutyás Bereczki Zoltán

2017. május 10., 13:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Kutya nélkül lehet élni, de kutyával sokkal jobb! Vackor, a kis keverék minden bizonnyal így gondolta, mikor kiválasztotta magának leendő gazdáját: Bereczki Zoltánt.Az énekes nemrég egy jótékonysági fotózáson vett részt az Ebremény Kutyavédő Egyesületnél. Az állatmentők rendszeresen felkérnek híres személyeket egy-egy közös fotózásra, hogy felhívják a figyelmet azokra a gazdikeresőkre, akik régóta élnek a menhelyen, és megjelenésük vagy koruk miatt esélytelenebbnek számítanak. Ők ugyanúgy megérdemlik a szerető gazdit, mint bármelyik társuk, örökbefogadásukat igyekeznek a szebbnél-szebb fotókkal elősegíteni. 

 

Bereczki Zoltán és Királyfi - ő még várja álomgazdiját
Bereczki Zoltán és Királyfi - ő még várja álomgazdiját
Fotó: facebook.com/hopeonline.hu/

 

Azon a jeles napon az egyesület friss mentvénye is a kamerák elé állt. Vackort, a fekete kiskutyát a fotózás előtti napon mentették: egy fához kötve találtak rá. Zoli és Vackor szemmel láthatóan az első pillanattól kezdve egymásra hangolódtak. A rákövetkező két nap hosszas vívódással telt az énekes részéről, hogy az építkezés és az utazással járó munka mellett vajon belefér-e az életébe egy kutya, pláne egy kölyök, aki bizony több időt, foglalkozást igényel. A sokadik nemleges válasz után azonban feladta: menthetetlenül beleszeretett a kis Vackorba, így örökbefogadta. 

 

Vackor elrabolta az énekes szívét
Vackor elrabolta az énekes szívét
Fotó: facebook.com/hopeonline.hu/

 

Bereczki Zoltán hivatalos Facebook-oldalán olvashatjuk az örömteli hírt: 

 

"Pár napja voltam egy fotózáson. Az Ebremény Kutyavédő Egyesületnek segítünk vele új gazdit találni néhány nehéz sorsú kutyusnak. Jelentem, az egyikük már biztosan otthonra is talált! Van olyan, hogy az egyik kiválasztja a másikat és az hiába menekül...!
Szóval, kérem szépen, ő itt Vackor (néha Vaci vagy Vacak) mellette meg az új gazdája!"

 

Sok boldogságot, örömteli életet kívánunk Vackornak és gazdijának! 

 

Bereczki Zoltán és kedvence, Vackor a fotózáson
Bereczki Zoltán és kedvence, Vackor a fotózáson
Fotó: facebook.com/hopeonline.hu/

 

 


Az Ebremény Kutyavédő Egyesület védenceiről készült további fotókat megtekinthetitek ide kattintva!


 

Forrás: facebook.com/BereczkiZoltanOfficialFanclub/, Ebremény Kutyavédő Egyesület
Indexkép forrás: facebook.com/hopeonline.hu/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Hírstart Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állati terápia Hírek - Címlapon
Állati terápia
R.I.P. Kutya Hírek - Címlapon
R.I.P. Kutya