A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így segíthetsz a leégett Csepeli Swatdogs Kutyaiskolán

2015. november 26., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Gyűjtés indult a vasárnap leégett kutyaiskola megsegítésére. Minden támogatásnak nagyon örülnek!Vasárnap gyújtogatás történt a Csepeli S.W.A.T. Dogs kutyaiskolában. A tűzoltóknak ugyan sikerült megfékezni a lángokat, a kár azonban így is jelentős. Szerencsére a tűzben egy kutya sem sérült meg, a kutyasuli épületét azonban nem kímélték a lángok. A helyszíni felmérések alapján a becsült kár 1.000.000 Ft!

 

A romok eltakarítása után már pontosabb képet kaptak a keletkezett károkról:

A tetőtér egy része, beleértve a hullámpalát és a tartógerendákat, megsemmisült - a ház terasz felőli oldala szintúgy. Az összes ablakot cserélnünk kell: részben a hőtől, részben a tűz miatt mentek tönkre, a két ajtó szintén. Az épület belsejében teljes renoválás szükséges, mind a mennyezet, mind az oldalfalak tekintetében, mert se az álmennyezeti gipszkartonok, se a tapátázott oldalfalak, se a fa vázak nem bírták a tüzet, vizet, hőt. Mindhárom helység teljes újrakábelezére, szerelvényezesre szorul - Írta Hemberger Attila, a kutyaiskola vezetője a Segítsünk a Csepeli SWATDOGS Kutyasulinak!! Facebook csoportban.

 

Munkában a tűzoltók. Egy hétvégi házat és a Csepeli Kutyaiskola épületét kellett oltaniuk a hétvégén
Munkában a tűzoltók. Egy hétvégi házat és a Csepeli Kutyaiskola épületét kellett oltaniuk a hétvégén
Fotó: MTI

 

Amire a kutyaiskolának nagy szüksége lenne az anyagi támogatásokon felül:

  • építőanyag,
  • szigetelőanyag, 
  • raklap, 
  • hullámpala, 
  • egyéb nyersanyagok, vagy bármi, amiről úgy gondoljátok, a renoválásnál hasznosítható lehet.


A PFOTE Sportkutya Egyesület, a Szada DogSport és az IDO (IPO-DogDancing-Obedience) összefogásával egy jótékonysági Összefogás Tréning kerül megrendezésre, melynek teljes bevételét a Csepeli S.W.A.T. Dogs kutyaiskolának ajánlják fel. A részletes programot ide kattintva olvashatod el.

 

Összefogás a Csepeli SWATDOGS kutyaiskoláért
Összefogás a Csepeli SWATDOGS kutyaiskoláért


Indexkép forrás: MTI

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

150 év után visszatértek a farkasok Kaliforniába, ám ennek sokan nem örülnek 150 év után visszatértek a farkasok Kaliforniába, ám ennek sokan nem örülnek
A 2021-es erdőtüzeket követően újra életre kelt a növényzet, ami nemcsak a farmerek állatainak, de a vadon élő növényevőknek is paradicsomi körülményeket kínál. Ez pedig természetes módon odavonzza a ragadozókat is, köztük a farkasokat.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Rengetegen mentik a bajba jutott állatokat a Maui szigetén pusztító tűz után Rengetegen mentik a bajba jutott állatokat a Maui szigetén pusztító tűz után
A megrázó katasztrófa után az emberek nemcsak egymásnak, de az elveszett és talált házikedvenceknek is igyekeznek segíteni.

Kimentette családját a tűzből a hős kutya, mielőtt otthonuk leégett volna Kimentette családját a tűzből a hős kutya, mielőtt otthonuk leégett volna
Amikor a házban felcsaptak a lángok, Champ szólt a gazdiknak, hogy nagy baj van.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megjelent a Bagira című könyv! Hírek - Címlapon
Megjelent a Bagira című könyv!
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását Hírek - Címlapon
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását