A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így segíthetsz a leégett Csepeli Swatdogs Kutyaiskolán

2015. november 26., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Gyűjtés indult a vasárnap leégett kutyaiskola megsegítésére. Minden támogatásnak nagyon örülnek!Vasárnap gyújtogatás történt a Csepeli S.W.A.T. Dogs kutyaiskolában. A tűzoltóknak ugyan sikerült megfékezni a lángokat, a kár azonban így is jelentős. Szerencsére a tűzben egy kutya sem sérült meg, a kutyasuli épületét azonban nem kímélték a lángok. A helyszíni felmérések alapján a becsült kár 1.000.000 Ft!

 

A romok eltakarítása után már pontosabb képet kaptak a keletkezett károkról:

A tetőtér egy része, beleértve a hullámpalát és a tartógerendákat, megsemmisült - a ház terasz felőli oldala szintúgy. Az összes ablakot cserélnünk kell: részben a hőtől, részben a tűz miatt mentek tönkre, a két ajtó szintén. Az épület belsejében teljes renoválás szükséges, mind a mennyezet, mind az oldalfalak tekintetében, mert se az álmennyezeti gipszkartonok, se a tapátázott oldalfalak, se a fa vázak nem bírták a tüzet, vizet, hőt. Mindhárom helység teljes újrakábelezére, szerelvényezesre szorul - Írta Hemberger Attila, a kutyaiskola vezetője a Segítsünk a Csepeli SWATDOGS Kutyasulinak!! Facebook csoportban.

 

Munkában a tűzoltók. Egy hétvégi házat és a Csepeli Kutyaiskola épületét kellett oltaniuk a hétvégén
Munkában a tűzoltók. Egy hétvégi házat és a Csepeli Kutyaiskola épületét kellett oltaniuk a hétvégén
Fotó: MTI

 

Amire a kutyaiskolának nagy szüksége lenne az anyagi támogatásokon felül:

  • építőanyag,
  • szigetelőanyag, 
  • raklap, 
  • hullámpala, 
  • egyéb nyersanyagok, vagy bármi, amiről úgy gondoljátok, a renoválásnál hasznosítható lehet.


A PFOTE Sportkutya Egyesület, a Szada DogSport és az IDO (IPO-DogDancing-Obedience) összefogásával egy jótékonysági Összefogás Tréning kerül megrendezésre, melynek teljes bevételét a Csepeli S.W.A.T. Dogs kutyaiskolának ajánlják fel. A részletes programot ide kattintva olvashatod el.

 

Összefogás a Csepeli SWATDOGS kutyaiskoláért
Összefogás a Csepeli SWATDOGS kutyaiskoláért


Indexkép forrás: MTI

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez 10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez
Test-lélek-szellem. Ha ezek egyensúlyban vannak, kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhetünk. Kutyáinkra is érvényes ez, néhány egyszerű ötlettel pedig mi magunk is hozzájárulhatunk jólétükhöz.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Ebugatta Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megjelent a Bagira című könyv! Hírek - Címlapon
Megjelent a Bagira című könyv!
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását Hírek - Címlapon
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását