A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják!

2024. február 09., 15:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Lelkesen figyelgetnek ki az ablakon, és izgatottan várják, aznap vajon milyen csodás helyre látogatnak el.



 

Senki sem lepődik meg azon, ha Kanadában sárga iskolabuszt lát az utakon. Megszokott dolog, igazán nincs benne semmi különös. Kivéve Calgary városában, ahol gyerekek helyett kutyusok foglalnak helyet az üléseken. Nem csoda, hogy erre már mindenki felfigyel!

 

Ahogy meghallják a busz közeledtét, izgatottan kémlelnek ki otthonuk ablakán. Ezerrel csóválnak, amikor végre megpillantják a buszt” - mondta el Denzel Morrison, kutyasétáltató, majd hozzátette, hogy az ebek türelmetlenül toporognak az ajtóban, hogy végre bepattanhassanak a járműbe. Egyenesen kedvenc helyükre mennek, és hatalmas vigyorral a pofijukon várják, mikor érnek már oda a parkba.

 

 

 

 

Amikor néhány évvel ezelőtt meglátott egy videót az interneten, ahol sárga minibusszal indultak a kutyusok kirándulni, több sem kellett a férfinak, és megalapította vállalkozását:

 

„Elképedve néztem, miközben az járt a fejemben, hogy ez irtó jó meló lehet!” - vallotta be Denzel. És így is lett! 2020 óta nap, mint nap boldog kutyusokkal töltheti idejét, akik vele együtt a kalandokat is imádják. Még a születésnapjukat is megünneplik!

 

Természetesen a móka mellett a négylábú vendégek biztonsága is kiemelt helyen szerepel: az iskolabusz átalakítása során minden ülésre felkerült egy kutyabiztonsági öv, melyet szigorúan be kell csatolni az út alatt. A kényelem is fontos szempont, hálóval védik az ebeket attól, hogy lecsússzanak az ülésről. 

 

 

 

 

Szép időben a közeli vízipark felé veszik az irányt, ahol megmártózhatnak a kutyák számára kialakított pancsolókban. Télen a havas tájon trappolnak, játszanak és bolondoznak egymással, máskor pedig tágas zárt futtatókon szabadulhatnak meg a felesleges energiától.

 

A nap fénypontja még így is az, amikor hazatérés előtt meglepik őket egy-egy „puppuccino”-val. Ez a kapucsínó kutyaváltozata, vagyis egy kis műanyagpohárnyi színtiszta tejszínhab. Kell ennél több egy remek naphoz?

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@ruffanpuffyyc
Cikk első megjelenése: 2024. január 26.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért csikorgatja a kutya a fogait? Hírek - Címlapon
Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre Hírek - Címlapon
Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre