A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják!

2024. február 09., 15:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Lelkesen figyelgetnek ki az ablakon, és izgatottan várják, aznap vajon milyen csodás helyre látogatnak el. 

Senki sem lepődik meg azon, ha Kanadában sárga iskolabuszt lát az utakon. Megszokott dolog, igazán nincs benne semmi különös. Kivéve Calgary városában, ahol gyerekek helyett kutyusok foglalnak helyet az üléseken. Nem csoda, hogy erre már mindenki felfigyel!

 

Ahogy meghallják a busz közeledtét, izgatottan kémlelnek ki otthonuk ablakán. Ezerrel csóválnak, amikor végre megpillantják a buszt” - mondta el Denzel Morrison, kutyasétáltató, majd hozzátette, hogy az ebek türelmetlenül toporognak az ajtóban, hogy végre bepattanhassanak a járműbe. Egyenesen kedvenc helyükre mennek, és hatalmas vigyorral a pofijukon várják, mikor érnek már oda a parkba.

 

 

 

 

Amikor néhány évvel ezelőtt meglátott egy videót az interneten, ahol sárga minibusszal indultak a kutyusok kirándulni, több sem kellett a férfinak, és megalapította vállalkozását:

 

„Elképedve néztem, miközben az járt a fejemben, hogy ez irtó jó meló lehet!” - vallotta be Denzel. És így is lett! 2020 óta nap, mint nap boldog kutyusokkal töltheti idejét, akik vele együtt a kalandokat is imádják. Még a születésnapjukat is megünneplik!

 

Természetesen a móka mellett a négylábú vendégek biztonsága is kiemelt helyen szerepel: az iskolabusz átalakítása során minden ülésre felkerült egy kutyabiztonsági öv, melyet szigorúan be kell csatolni az út alatt. A kényelem is fontos szempont, hálóval védik az ebeket attól, hogy lecsússzanak az ülésről. 

 

 

 

 

Szép időben a közeli vízipark felé veszik az irányt, ahol megmártózhatnak a kutyák számára kialakított pancsolókban. Télen a havas tájon trappolnak, játszanak és bolondoznak egymással, máskor pedig tágas zárt futtatókon szabadulhatnak meg a felesleges energiától.

 

A nap fénypontja még így is az, amikor hazatérés előtt meglepik őket egy-egy „puppuccino”-val. Ez a kapucsínó kutyaváltozata, vagyis egy kis műanyagpohárnyi színtiszta tejszínhab. Kell ennél több egy remek naphoz?

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@ruffanpuffyyc
Cikk első megjelenése: 2024. január 26.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni Séta? 10 jel, amivel a kutyád azt üzenheti, ideje kimenni
Ha esik, ha fúj, nincs mese, menni kell. Ezt pedig különféle módokon adhatja tudtunkra kedvencünk, hiszen a szükség nagy úr. Hogyan mondja el, hogy szeretne sétálni?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért csikorgatja a kutya a fogait? Hírek - Címlapon
Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Hírek - Címlapon
Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen