A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok

2023. október 27., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!



2023. október 28-án ’Kutyajó Délutánt’ szerveznek a Korzó Bevásárlóközpont 3. emeleti átkötő hídján. „Ezzel a programmal szeretnénk a kutyák iránti elköteleződésünket erősíteni és bátorítani vásárlóinkat, hogy hozzák magukkal a Korzóba négylábú kedvencüket, akár vásárolni, akár ügyet intézni jönnek” – nyilatkozta Árvay Klaudia marketing vezető, aki hozzátette: „A Korzó 2021-ben lett kutyabarát bevásárlóközpont, mely kezdeményezés maradéktalanul pozitív fogadtatásra lelt.”

 

 

A programokat úgy állították össze a szervezők, hogy érdekes legyen a kutyával érkezők vagy a kutyusokkal most barátkozók számára is. Így a programok között megtalálhatóak a kutyás bemutatók, kényeztető szolgáltatások (pl. kutyakozmetika, kutyamasszázs, kutya-gazdi fotózás), tombola értékes nyereményekkel, jótékonyság (örökbefogadás népszerűsítése és  adománygyűjtés),  valamint az óriási érdeklődésre számot tartó Szabolcsi Tacsi Tali. Ez utóbbi keretében a tacskók két kategóriában mérettetnek majd meg, ami a szépséget illeti, de ismét megválasztják az esemény Leghosszabb Tacskóját is.

 

 

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok

 

 

A tombolából, versenyekből és szolgáltatásokból befolyt összeget a Korzó Bevásárlóközpont és a Tacskó Találkozó szervezői az Eszkuláp Egyesületnek, a tárgyi gyűjtést pedig a Felemás Mancsok Kölyökmentés számára ajánlja fel.

 

Aki nem tud ott lenni a rendezvényen, de szívén viseli az árva kutyusok és az állatmentés ügyét, az is tud segíteni! A Korzó ugyanis lehetőséged ad a jótékonyságra az esemény előtt: október 24. és 28. között az ’A épület’  földszintjén elhelyezett adományozó ponton tárgyi felajánlásokat várnak majd  (pl. tápok, tisztítószerek, fekhelyek, etetők…).

 


Az eseményen a részvétel ingyenes!  

A kutyával érkezőket garantált ajándék várja!

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Kojirou Sasaki

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban
Magyarország egyetlen mentő-tacskója is fáradhatatlanul kutat a romok között, hogy segíthessen a túlélőkön.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt. MTI Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya Hírek - Címlapon
Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya
„Hát ki ez a jó kutyus?” - Így örülnek a kutyák, amikor megdicsérik őket Hírek - Címlapon
„Hát ki ez a jó kutyus?” - Így örülnek a kutyák, amikor megdicsérik őket