A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten

Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat a Rex Állatszigeten


2023. március 29., 09:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.



 

A szombati ingyenes rendezvényen a kutyás sportoké lesz a főszerep. A látogatók megismerkedhetnek népszerű és kevésbé ismert kutyás sportokkal is. Lesz őrző-védő, agility, kutyás minsprint, és flyball bemutató is. A látogatók nemcsak nézhetik, hanem saját kutyájukkal ki is próbálhatják a különböző sportokat - tájékoztatta a Rex Kutyaotthon Alapítvány kedden az MTI-t.

 

Az alapítvány állatmentési tevékenység mellett a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet szentel az állatvédelmi szemléletformálásra, az oktatására. Ennek szellemben épül a Felelős Állattartás Háza, amely elkészülte után helyet ad majd oktatási rendezvényeknek, köztük a Minden Kutyás Egyeteme című programsorozatnak is.

 

 

Minden Kutyás Egyeteme

 

 

Az előadások 40-45 percesek lesznek, lesz szó az ember és kutya kapcsolatáról, arról, hogy milyen kutya is illik hozzánk, a kutya képzésének fontosságáról, a családi kutyákról és egészségügyi kérdésekről is. A pontos program, az előadók és az előadások időpontjai az esemény Facebook oldalán olvashatók, ide kattintva.

 

A tájékoztató szerint a bemutatók és ügyességi játékok mellet szakemberekkel is találkozhatnak és tanácsot is kérhetnek az odalátogatók.

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Giorgio Trovato

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen
Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen októberben; a programra, amelynek célja a professzionális kutyatartással kapcsolatos legmagasabb szintű tudás átadása, szeptember 18-ig lehet jelentkezni.

Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők
Állatvédelmi ösztöndíjprogramra pályázhatnak diplomás jelentkezők, a képzések szeptemberben kezdődnek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán - közölte az MTI-vel a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta JULIUS-K9 Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Földcsuszamlás Ecuadorban – videón, ahogy egy kistestű kutyát kimentenek a romok alól Hírek - Címlapon
Földcsuszamlás Ecuadorban – videón, ahogy egy kistestű kutyát kimentenek a romok alól
Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk” Hírek - Címlapon
Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk”