A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tacskók mindenütt – közeleg az idei Hivatalos Tacskó Találkozó!

2022. augusztus 26., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Közeleg az év egyik legjobban várt kutyás eseménye: idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Hivatalos Tacskó Találkozó. Idén is izgalmas programokkal várják a kutyákat és gazdákat – nem csak tacsisoknak! 

Minden évben óriási érdeklődés kíséri a Hivatalos Tacskó Találkozót. Sajnos a járvány miatt hosszú ideig nem kerülhetett megrendezésre az esemény, tavaly azonban végre létrejöhetett A Nagy Találkozás! A VII. Hivatalos Tacskó Találkozón körülbelül 1000-1500-an vettek részt, tacsisok, tacsikedvelők, kutyabarátok. A csapat idén sem tétlenkedett: gőzerővel szervezik az idei, immár nyolcadik találkozót! A várható programokról és részletekről a Hivatalos Tacskó Találkozó megálmodóját és szívét, Paluska Pétert kérdeztük:

 

 

Paluska Péter és tacsija, Mazsi
Paluska Péter és tacsija, Mazsi
Fotó: Paluska Péter

 

 

-   Óriási közösség a tiétek, ami egész évben aktív, nem csak az éves találkozón. Mennyi tacsis és tacsikedvelő alkotja ezt a baráti társaságot, és hol, illetve hogy tartjátok a kapcsolatot, hogy ilyen összetartó a közösségetek?
-   Szinte minden social media platformon megtalálhatóak vagyunk. Facebook, Instagram, Tik-Tok, YouTube. Azon dolgozunk folyamatosan, hogy minél szélesebb körben elérjenek minket, és hogy változatos tartalmak legyenek ezeken az oldalakon. Legyen szórakoztató, legyen olyan ami fontos és komoly téma, és természetesen ami rólunk, a TacsiTaliról szól. Így összevetve jóval 20ezer felett van a követőink száma.


-   A tavalyi rendezvény tényleg, csupa nagybetűkkel A Nagy Találkozás volt. Milyen volt az esemény visszhangja, hogy sikerült?
-   Azt kell, hogy mondjam, varázslatos volt és minden képzeletünket felülmúlta. Izgultunk a szervezés alatt, hogy az emberek a pandémia után mennyire lesznek bátrak, elmernek-e jönni. Nagyon sokan eljöttek, és szinte mindenkinek azt láttuk az arcán, hogy DE JÓÓ itt lenni, de jó végre találkozni. Amikor nézegettük a rendezvényen készült fotókat, azt vettük észre, hogy mindenki mosolyog! :)

 

 

Rengeteg tacsist és kutyabarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó
Rengeteg tacsist és kutyabarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó-   Az idei, immár nyolcadik találkozó az immár hagyományosnak mondható helyszínen kerül megrendezésre? Mivel készültök? Milyen programok várhatók?
-   Igen, idén is Gödöllőn, az Alsóparkban rendezzük a TacsiTalit. Nagyon hálásak vagyunk a város vezetésének, hogy szeretik a rendezvényünket, és immár negyedik éve ezen a csodálatos helyen találkozhatunk. Természetesen sok programmal várjuk az odalátogatókat. Lesznek versenyek kutyusoknak és gazdiknak is, részt vehetnek fotózásokon. Beszélgetéseket hallgathatnak, de a többi legyen meglepetés!

 

 

Mazsi már nagyon várja, hogy újra találkozhasson barátaival!
Mazsi már nagyon várja, hogy újra találkozhasson barátaival!
Fotó: Paluska Péter-   Minden TT-n, illetve az évközbeni eseményeiteken is nagy hangsúlyt kap az állatvédelem. Így lesz ez a VIII. Hivatalos Tacskó Találkozón?
-   Természetesen a Tacskó Fajtamentés is jelen lesz, akinek a rendezvény ideje alatt adományokat gyűjtünk, jótékonysági tombolát szervezünk, lesz szerencsekerék játék is. Nagyon fontos számunkra a segítségnyújtás. Tervezzük azt is, hogy meghívunk még egy olyan szervezetet is, akik nem igen kapnak lehetőséget rendezvényeken, hogy adományt gyűjtsenek. Gondolok itt például vidéki hátrányosabb helyzetű menhelyre. Ebből pedig szeretnénk hagyományt teremteni majd.

Aki szeretne tárgyi felajánlást küldeni a jótékonyági tombolára, írjon nekünk a [email protected] címre!

 

 

Versenyek, bemutatók, fotózás és még sok más izgalmas program várja a két- és négylábú vendégeket
Versenyek, bemutatók, fotózás és még sok más izgalmas program várja a két- és négylábú vendégeket
Fotó: facebook.com/groups/tacskotalalkozocsoport


 

-   Pontosan hol és mikor kerül megrendezésre a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó? Honnan tájékozódhatnak az érdeklődők, hol érhetnek el Benneteket?

-   2022.augusztus 27-én 10.00-17.00 Gödöllő, Alsópark. Facebook eseményünket érdemes figyelni, ott minden információt megtalálnak az érdeklődők :

https://www.facebook.com/events/1059572938246138

 

Emellett szívesen fogadunk mindenkit csoportunkban és facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/tacskotalalkozohun

https://www.facebook.com/groups/tacskotalalkozocsoport

Információt pedig a [email protected] e-mail címen is kérhetnek.

 

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2022. július 29.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kezdődik az FCI Európa Kutyakiállítás Budapesten Kezdődik az FCI Európa Kutyakiállítás Budapesten
Kedden kezdődik A Hungexpo területén az FCI Európa Kutyakiállítás (European Dog Show), amelyen 57 országból mintegy 16 ezer kutya vesz részt.

Séta a hóban? Kösz, de nem! - Takarója alá bújt a tacskó, miután hozzáért mancsához a hó Séta a hóban? Kösz, de nem! - Takarója alá bújt a tacskó, miután hozzáért mancsához a hó
"Jujj, ez nagyon hideg! Én aztán bele nem teszem a tappancsom még egyszer!" És ezzel sarkon fordult a kicsi kutya, majd szaladt vissza a jó meleg szobába, a puha takaró menedékébe.

Szülinapi tortát sütött kutyájának a Trónok harca tüzes királynőjét alakító Emilia Clarke Szülinapi tortát sütött kutyájának a Trónok harca tüzes királynőjét alakító Emilia Clarke
Ted, a törpetacskó két éves lett, híres gazdája pedig igazán kitett magáért, hogy meglepje.

Kiakadt a tacskó, amikor meglátta a mosógépben szeretett játékát Kiakadt a tacskó, amikor meglátta a mosógépben szeretett játékát
Kérdőn nézett gazdájára, mintha azt mondta volna: „Szent Kolbászcsücsök! Ezt mégis hogy gondoltad? Ki kell szedned őt onnan! Most azonnal!"

Közel 3000 kutya érkezik Komáromba a 3 napos nemzetközi kutyakiállításra Közel 3000 kutya érkezik Komáromba a 3 napos nemzetközi kutyakiállításra
A MEOE Szövetség 3 x CACIB nemzetközi kutyakiállítást rendez 2021. október 22-23-24-én- Komáromban. A három nap alatt közel 3000 kutya bemutatása történik a Monostori Erőd területén.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Alig hitt a szemének a gazdi, amikor meglátta örökbefogadott kutyája hasonmásait a menhelyen Hírek - Címlapon
Alig hitt a szemének a gazdi, amikor meglátta örökbefogadott kutyája hasonmásait a menhelyen
Kísérleti telepről mentett öregecske beagle-t fogadott örökbe Harry herceg és Meghan Markle Hírek - Címlapon
Kísérleti telepről mentett öregecske beagle-t fogadott örökbe Harry herceg és Meghan Markle