A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ismét várja a kutyával strandolókat a Drótszamár Kemping!

2021. július 26., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




A kényszerpihenő után ismét nyitva a Drótszamár Kemping strandja - beleértve a kutyabarát partszakaszt is. Folytatódhat a kutyás strandolás a Velencei-tavon!



 

 

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, múlt hét végén négy strandot is be kellett zárni a Velence-tavon, mivel a vízminőség nem felelt meg ezeken a területeken a biztonságos strandoláshoz. A bezárt strandokhoz tartozott a Drótszamár Kemping strandja is, beleértve a kutyás partszakaszt is. A Fejér Megyei Kormányhivatal csütörtöki közleménye szerint a fürdőhelyek üzemeltetése két egymást követő negatív mintaeredményig került felfüggesztésre. 

 

Szerencsére a kényszerű helyzet nem tartott sokáig: hétfő délelőttre meg is született a két negatív minta, tehát 

 

“Két egymást követő vízminta vizsgálat eredményei szerint is határérték alatti a szennyeződés mértéke a Velencei-tóban, így ismét fürdésre alkalmas a tó vize.” - írja a Fejér Megyei Kormányhivatal közleménye

 

 

Az eredményről a fürdőhelyek üzemeltetőit soron kívül értesítette a kormányhivatal, így az érintett strandok ismét kinyithatnak. A jelenlegi eredmények szerint egyébként nem igazolt, hogy a szennyvíz a csatornarendszerből került volna a tó vizébe.

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Elisa Kennemer

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Kutyás barangolások – Dunaföldvár Kutyás barangolások – Dunaföldvár
A terület közvetlenül a Duna mellett, a strand- és gyógyfürdőtől alig 300 méterre található. Csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, ahol 2-3 szobás faházak vagy sátorozási, lakókocsis táborozási lehetőségek várják az ide érkezőket és négylábú családtagjaikat.

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Erdei elvonulás vízpart közelében, túraútvonalakkal – Mininyaralás két kutyával Erdei elvonulás vízpart közelében, túraútvonalakkal – Mininyaralás két kutyával
Nyári hónapokban a kis mini nyaralásainkat, hétvégéinket is olyan helyekre szervezem, ahová két fekete Labradorunkat is magunkkal vihetjük és számukra is ideális a környezet. Az egyik kutyusunk idősebb, 11 éves, már érzékenyebb a hosszabb utazásokra, jobban megviseli a meleg, illetve mindketten imádják a vizet, a pancsolást, ezért a belföldi, nem túl távoli, víz közeli szálláshelyeket részesítjük előnyben.

Feledhetetlen élmények kutyával Tokaj környékén Feledhetetlen élmények kutyával Tokaj környékén
Páratlan természeti környezet, finom borok, látnivalók – kutyával is! Élménybeszámoló egy kutyabarát nyaralásról.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bíróság elé áll a kutyáiról nem gondoskodó kutyatenyésztő Hírek - Címlapon
Bíróság elé áll a kutyáiról nem gondoskodó kutyatenyésztő
Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés! Hírek - Címlapon
Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!