A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!

2021. július 23., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Már elérhető a képzés tananyagtervezete, hamarosan pedig a regisztráció is megnyílik az őszi jelenléti képzésre.



 

 

Indul a Nébih és az Agrárminisztérium közös projektje, a Gazdijogsi. A komplex edukációs program célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és kellő elméleti tudással ruházza fel azokat az állattartókat, akik a jó gazda gondosságával szeretnének kutyáikról gondoskodni. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a képzés ősszel indul - immár a várható dátumok is felkerültek a platformra, a tervezett tananyag kíséretében. 

 

A Gazdijogsi tananyagtervezetében nyolc fejezetre bontva láthatjuk a témaköröket, melyek érintik a kutyatartás legfontosabb aspektusait a kutyaválasztás szempontjaitól kezdve a nevelési és egészségügyi alapismereteken át a kutyatartási szabályokig. A tervezettel kapcsolatban várják elsősorban a szakemberek és civil szervezetek képviselőinek véleményét - a véleményezésre augusztus 15-ig van lehetőség. A tervezet ide kattintva érhető el. 

 

 

A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
Fotó: Unsplash - Ayla Verschueren

 

 

A Gazdijogsi program az ősszel indul, online formában, azonban lesz mód jelenléti képzésre is. A jelenléti  képzésre összesen félezer kutyást, és leendő kutyást vár ősszel az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja. A jelenléti képzés, csakúgy, mint az online, ingyenes lesz, ám előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel.

 

A jelenléti képzések időpontjai már megtalálhatók a Gazdijogsi oldalán, és hamarosan elérhetővé válik a regisztrációs felület is. 

 

 

A legfrissebb információkért érdemes követni a programhoz kapcsolódó felületeket: 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen
Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen októberben; a programra, amelynek célja a professzionális kutyatartással kapcsolatos legmagasabb szintű tudás átadása, szeptember 18-ig lehet jelentkezni.

Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
A kistestű kutyákról gyakran vélekednek úgy az emberek, hogy morcosabbak, mint nagyobb társaik. Mi okozhatja ezt?

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet 6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet
A szűkölés különböző okainak megismerése segíthet jobban megérteni a kutyát és erősítheti a kötődést. Segíthet továbbá a kiképzésben is, mert ha rosszul értelmezzük a kutya nyüszítő jelzéseit, előfordulhat, hogy nem megfelelően reagálunk rá. Az alábbiakban felsoroljuk a hat legfontosabb okot, amiért a kutyák ehhez a hangjelzési formához fordulnak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Négylábú hőst gyászolnak a magyar tűzoltók Hírek - Címlapon
Négylábú hőst gyászolnak a magyar tűzoltók
Varázslat kutyáknak Hírek - Címlapon
Varázslat kutyáknak