A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!

2021. július 23., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Már elérhető a képzés tananyagtervezete, hamarosan pedig a regisztráció is megnyílik az őszi jelenléti képzésre. 

 

Indul a Nébih és az Agrárminisztérium közös projektje, a Gazdijogsi. A komplex edukációs program célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és kellő elméleti tudással ruházza fel azokat az állattartókat, akik a jó gazda gondosságával szeretnének kutyáikról gondoskodni. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a képzés ősszel indul - immár a várható dátumok is felkerültek a platformra, a tervezett tananyag kíséretében. 

 

A Gazdijogsi tananyagtervezetében nyolc fejezetre bontva láthatjuk a témaköröket, melyek érintik a kutyatartás legfontosabb aspektusait a kutyaválasztás szempontjaitól kezdve a nevelési és egészségügyi alapismereteken át a kutyatartási szabályokig. A tervezettel kapcsolatban várják elsősorban a szakemberek és civil szervezetek képviselőinek véleményét - a véleményezésre augusztus 15-ig van lehetőség. A tervezet ide kattintva érhető el. 

 

 

A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
Fotó: Unsplash - Ayla Verschueren

 

 

A Gazdijogsi program az ősszel indul, online formában, azonban lesz mód jelenléti képzésre is. A jelenléti  képzésre összesen félezer kutyást, és leendő kutyást vár ősszel az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja. A jelenléti képzés, csakúgy, mint az online, ingyenes lesz, ám előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel.

 

A jelenléti képzések időpontjai már megtalálhatók a Gazdijogsi oldalán, és hamarosan elérhetővé válik a regisztrációs felület is. 

 

 

A legfrissebb információkért érdemes követni a programhoz kapcsolódó felületeket: 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 120 ezer gyerek vesz részt a hétfőn induló Állatvédelmi témahéten Több mint 120 ezer gyerek vesz részt a hétfőn induló Állatvédelmi témahéten
Rendkívül nagy érdeklődés mellett, több mint 120 ezer gyerek részvételével indul hétfőn az Állatvédelmi témahét, amelynek fővédnöke Varga Judit igazságügyi miniszter - közölte a tárca az MTI-vel vasárnap.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Mérföldkő a hazai állatvédelemben - állatvédelmi posztgraduális képzés indult az Állatorvostudományi Egyetemen Mérföldkő a hazai állatvédelemben - állatvédelmi posztgraduális képzés indult az Állatorvostudományi Egyetemen
Először indított professzionális állatvédelmi, illetve állatjólléti posztgraduális képzést az Állatorvostudományi Egyetem. Az oklevelet adó kurzusra végzett állatorvosok jelentkeztek, akik – sikeres záróvizsga esetén – jogosulttá válnak az állatvédelmi szakállatorvosi cím használatára. Az Egyetem, amely elkötelezett a felelős állattartás ügye iránt, a növekvő társadalmi igényeket felismerve határozott a szakmai továbbképzésről.

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Új lehetőségek a tanításban - A kutyák vissza tudnak emlékezni arra, amit épp az előbb tettek Új lehetőségek a tanításban - A kutyák vissza tudnak emlékezni arra, amit épp az előbb tettek
„Tanulmányunk rámutat arra, hogy a kutyák képesek a fogalomalkotásra, melynek köszönhetően bekerültek az olyan intelligens állatok egyre bővülő körébe, mint a palackorrú delfinek és a csimpánzok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ismét várja a kutyával strandolókat a Drótszamár Kemping! Hírek - Címlapon
Ismét várja a kutyával strandolókat a Drótszamár Kemping!
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi Hírek - Címlapon
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi