A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!

2021. július 23., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Már elérhető a képzés tananyagtervezete, hamarosan pedig a regisztráció is megnyílik az őszi jelenléti képzésre. 

 

Indul a Nébih és az Agrárminisztérium közös projektje, a Gazdijogsi. A komplex edukációs program célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és kellő elméleti tudással ruházza fel azokat az állattartókat, akik a jó gazda gondosságával szeretnének kutyáikról gondoskodni. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a képzés ősszel indul - immár a várható dátumok is felkerültek a platformra, a tervezett tananyag kíséretében. 

 

A Gazdijogsi tananyagtervezetében nyolc fejezetre bontva láthatjuk a témaköröket, melyek érintik a kutyatartás legfontosabb aspektusait a kutyaválasztás szempontjaitól kezdve a nevelési és egészségügyi alapismereteken át a kutyatartási szabályokig. A tervezettel kapcsolatban várják elsősorban a szakemberek és civil szervezetek képviselőinek véleményét - a véleményezésre augusztus 15-ig van lehetőség. A tervezet ide kattintva érhető el. 

 

 

A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
A gazdának is szüksége van képzésre! Hamarosan indul a Gazdijogsi képzés!
Fotó: Unsplash - Ayla Verschueren

 

 

A Gazdijogsi program az ősszel indul, online formában, azonban lesz mód jelenléti képzésre is. A jelenléti  képzésre összesen félezer kutyást, és leendő kutyást vár ősszel az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja. A jelenléti képzés, csakúgy, mint az online, ingyenes lesz, ám előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel.

 

A jelenléti képzések időpontjai már megtalálhatók a Gazdijogsi oldalán, és hamarosan elérhetővé válik a regisztrációs felület is. 

 

 

A legfrissebb információkért érdemes követni a programhoz kapcsolódó felületeket: 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket
A kutyák tanulási sikerére jó hatással van, ha nemcsak étellel jutalmazzuk őket, hanem dicséretet és simogatást is kapnak a jó teljesítményért - derül ki az ELTE Etológia Tanszék kutatóinak Scientific Reportsban megjelent legújabb kutatásából. Az etológusok az érzelmek, a tanulás és az alvás összefüggéseit vizsgálták. Eredményeik rávilágítanak, hogy a tanítási stílus és az alvás hogyan hat a kutyák viselkedésére és tanulási sikerére.

Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
A kistestű kutyákról gyakran vélekednek úgy az emberek, hogy morcosabbak, mint nagyobb társaik. Mi okozhatja ezt?

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen
Új kutyatartó mesterkurzus indul az Állatorvostudományi Egyetemen októberben; a programra, amelynek célja a professzionális kutyatartással kapcsolatos legmagasabb szintű tudás átadása, szeptember 18-ig lehet jelentkezni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Ebugatta MOL Nyrt. Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ismét várja a kutyával strandolókat a Drótszamár Kemping! Hírek - Címlapon
Ismét várja a kutyával strandolókat a Drótszamár Kemping!
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi Hírek - Címlapon
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi