A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Keresik Magyarország négylábú filmcsillagát

2018. szeptember 16., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Olyan tehetséges kutyákat (és más házikedvenceket) keresnek, akik nem jönnek zavarba akár a kamerák előtt sem, szeretnek szerepelni és tehetségükkel, vagy kinézetükkel kitűnnek a többiek közül. Mindezek tetejében a szervezők célja, hogy ráirányítsák a figyelmet az állatvédelemre is.



Sokan álmodoztak már arról, milyen lehet egy filmcsillag élete. Ha nem is nekünk, gazdiknak, de kedvenceinknek most lehetősége nyílik, hogy belekóstoljon a sztárok életébe: egy pályázat keretében keresik a szerencsés kutyát, macskát, hörcsögöt vagy épp papagájt, aki nem riad vissza a reflektorfénytől.

 

A pályázatra szeretett kedvencünk fotójával lehet nevezni, a nyeremények pedig igen kecsegtetőek: a Petcup Házi Kedvencek Online Film Star Versenyének első helyezettje nem kevesebb mint 1.000.000 Ft, emellett a nemzetközileg elismert Galler András “Indián” által készített videóklipben is szerepelhet a szerencsés négylábú. Nem csüggedhet azonban a következő kilenc helyezett sem: a pályázat első 10 helyezettje mind értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

 

A kép illusztráció, hiszen a verseny nyertese egyedi kupát kap majd, amit a győztes kisállat valósághű 3D-s szobra díszít majd
A kép illusztráció, hiszen a verseny nyertese egyedi kupát kap majd, amit a győztes kisállat valósághű 3D-s szobra díszíti majd

 

 

A siker ígérete mellett azonban van egy nagyon fontos dolog, amire a szervezők szeretnék ráirányítani nem csak a pályázók, de az érdeklődők, böngészők figyelmét: ez az állatvédelem. Azt, hogy egy fotós-videós pályázat hogyan támogathatja az állatok védelmét, Szilágyi Zsófia, a Petcup szervezője árulta el a Kutyabarathelyek.hu -nak:

"Nagyon fontos számunkra, hogy minden nevezőnek egyenlő esélyeket biztosítsunk, akár menhelyi, akár gazdis kisállat. Ahogy tapasztaltuk, senki nem versenyezteti a menhelyi állatokat, segítve az örökbeadásukat, népszerűsítve ezt a fantasztikus lehetőséget! Mi a menhelyi állatoknak megadjuk a lehetőséget a nevezéssel, hogy egy ország tudjon rájuk felfigyelni, hogy távolságtól függetlenül valaki beleszeressen egyikükbe és sikersztori legyen a verseny vége."

 

Zsófi arra is rámutatott, hogy a verseny szervezői határozottan elutasítják a kozmetikai célú állatkísérleteket, és mindenkit erre buzdítanak. “Különös figyelmet fordítunk az állatvédelemre, azon belül pedig a kozmetikai állatkísérletek betiltására. Szeretnénk, ha egyszer és mindenkorra vége lenne egy olyan kegyetlen tevékenységnek, amely napjainkban már se tudományosan, se erkölcsileg nem állja meg a helyét.”

 

A Petcup verseny szervezői határozottan elutasítják a kozmetikai célú állatkísérleteket, és mindenkit erre buzdítanak
A Petcup verseny szervezői határozottan elutasítják a kozmetikai célú állatkísérleteket, és mindenkit erre buzdítanak

 

 


Így zajlik a Petcup Házi Kedvencek Online Film Star Versenye:

A verseny weboldalán lehet nevezni, nem szükséges hozzá külön regisztráció. Mindössze a nevezési űrlapot kell kitölteni, feltöltve mellé a kedvencről készült fotókat.

  • A feltöltési, azaz nevezési időszak augusztus 20 és szeptember 20 között zajlik.

Ennek zárása után indul a szavazási időszak: egy szavazó több kedvencre is szavazhat, ugyanarra az indulóra akár többször is.

  • A szavazatokat szeptember 21-től 31-ig lehet leadni a weboldalon.

A pályázaton 10 nyertest hirdetnek, akik nem csak értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak, de mindannyiukról készül egy-egy bemutatkozó videó is.




 


Indexkép forrás: Hornyak Photo
Cikk első megjelenése: 2018. augusztus 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra! Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra!
10 év barátság, vidámság, jótékonyság, kutyabarátság és természetesen tacskó-szerelem.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Hírstart Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kitüntetést kaphat a megcsonkított lábú kutya Hírek - Címlapon
Kitüntetést kaphat a megcsonkított lábú kutya
Magára hagyott állatokat mentenek a Florence hurrikán elől Hírek - Címlapon
Magára hagyott állatokat mentenek a Florence hurrikán elől