A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Keresztes Ildikó üzeni: MARADJ OTTHON!

2020. március 21., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Összefogásra van szükség. Mindenki összefogására. Együtt kell tennünk a holnapért!



Egyre többen hívják fel a figyelmet a megelőzés fontosságára a COVID-19 koronavírus járvány kapcsán. Kulcsszerepet játszik a megelőzés: a higiénia, az érintkezések kerülése - és az otthon maradás! Hiszen otthonunkban vagyunk most a legnagyobb biztonságban, és otthonmaradásunkkal biztosíthatjuk másoknak is a biztonságot. Az egészséget. Mert ez mindennél fontosabb. Felelősségünk óriási! 

 

Ilyen figyelemfelhívó kampányt indított a Tacskó Találkozó Facebook oldala is, melyben ismert embereket, énekeseket, színészeket kértek fel, hogy mondják el: Maradj otthon! 

 

 

“Ez most nem a kutyákról, vagy kifejezetten a kutyásokról fog szólni, hanem a közös összefogásról. Ez közös ügy, közös érdek, amit nem szabad elviccelni” - mesélte a figyelemfelhívó kampányról kérdésünkre Paluska Péter, a tacsisok legnagyobb közösségének összetartója. - “Kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmet ezekre a fontos dolgokra. Nagyon sok emberhez jut el a mondandónk, így azt hiszem, ez a legkevesebb, amit megtehetünk.

 

Ha nem fogunk össze, akkor ki tudja, mikor találkozhatunk személyesen akár a tacsi talikon, akár más rendezvényeken…”

 

 

 

Az első videóban Keresztes Ildikó szólal meg és üzeni mindannyiunknak: maradjunk otthon! A következő napokban is várhatóak hasonló videók, érdemes követni a tacsisok Facebook oldalát!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Online tartja meg idén a Felelős Állattartás Napját a Rex Alapítvány Hírek - Címlapon
Online tartja meg idén a Felelős Állattartás Napját a Rex Alapítvány
Egyes kutyafuttatókat is lezárnak az ország néhány pontján Hírek - Címlapon
Egyes kutyafuttatókat is lezárnak az ország néhány pontján