A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Királyi előtagot kap a Kennel Club megalakulásának 150 évfordulója alkalmából

2023. április 05., 12:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű




A Kennel Club örömmel jelentette be, hogy fennállásának 150. évfordulója alkalmából megkapja a királyi előtagot. Ettől kezdve a szervezet neve Királyi Kennel Club.



 

A Kennel Club elnöke, Tony Allcock így nyilatkozott: „Megtiszteltetés számunkra, hogy 2023. április 4-től, a klub ünnepli fennállásának 150. évfordulójának napjától, The Royal Kennel Club néven működhet tovább.”

„A világ jelentősen megváltozott az elmúlt 150 évben – akárcsak a Kennel Club –, és mi továbbra is elkötelezettek vagyunk minden kutya egészségének és jólétének védelme és gyarapítása mellett. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy olyan szervezet tagja lehetek, amely pozitív változást hoz a kutyák és gazdáik számára.”

 

A Kennel Club 1873-ban alakult, és megalakulása óta királyi pártfogás alatt áll. A klub azzal a céllal indult, hogy rendet és szabályokat teremtsen az akkoriban zajló kutyakiállításokon és terep munkák során. Azóta a klub sokoldalú szervezetté fejlődött, amely magában foglalja az Egyesült Királyság törzskönyvi és munkakutya-nyilvántartását, a Kennel Club Jótékonysági Alapot, a Crufts kutyakiállítást, az Ifjúsági Kennel Clubot, a Jó Polgár Kutyatréning programot és magát a tagklubot, amelynek több mint 1500 tagja van.

 

A Kennel Club az egyetlen ilyen szervezet az Egyesült Királyságban, és a fenti funkciók mögött a kutyák egészségének és jólétének védelmének és előmozdításának erős szellemisége áll. Törekvéseik minden kutyára egyformán vonatkoznak, legyen az kiállítási eb, a terepen dolgozó munkakutya, sportkutya, aki versenyeken indul vagy akár csak házi kedvenc.

 

 

 

 

 

Forrás: www.thekennelclub.org.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája
Több mint tíz évet szolgált a Salgótarjáni Rendőrkapitányságnál Tina, 13 évesen szerelik le. Ő az országban az első olyan eb, akinek ilyen sokáig tartott aktív rendőri pályafutása.

Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás
A rendszeres testmozgás fontos része a kutya életének: hozzájárul fizikai egészségéhez, elősegíti, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyen. Ha pedig kutyánkkal együtt végezzük, kapcsolatunk is erősebbé válik. Milyen szempontokra figyeljünk, ha belevágunk a közös edzésbe?

Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére
2025-től csak bizonyos egészségügyi feltételek megléte esetén nevezhetnek a nyomott orrú kutyák a világ legnagyobb kutyakiállítására.

Egy ritka terrierfajta lett Amerika legszebb kutyája 2023-ban Egy ritka terrierfajta lett Amerika legszebb kutyája 2023-ban
Stache, a selymes bundájú szakállas eb büszkén pózolt a kamerák előtt hálaadás napján.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Borzalmas körülmények között élt egy nő és egy öreg, beteg kutya egy pincében – a rendőrség eljárást indított Hírek - Címlapon
Borzalmas körülmények között élt egy nő és egy öreg, beteg kutya egy pincében – a rendőrség eljárást indított
Szabadnapos rendőrök mentették meg a bántalmazott fiatal németjuhászt Hírek - Címlapon
Szabadnapos rendőrök mentették meg a bántalmazott fiatal németjuhászt