A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Közel 100 kutyát fogadott be egy nő az otthonába, hogy megvédje őket a Dorian hurrikántól

2019. szeptember 07., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Dorian nevű hurrikán az egyik legpusztítóbb vihar, ami a Bahamákat valaha is érintette. Óriási károkat hagy maga után, nem kíméli azt, ami az útjába kerül.



Egy helyi állatmenhely vezetője, Chella Phillips nem kisebb dologra vállalkozott - végtelenül önzetlenül! - minthogy megnyitotta otthonát a hurrikán idejére azon kutyáknak, akiknek nem volt hova bújnia, menekülnie a pusztító vihar elől. Nem kevesebb, mint 97 kutyát fogadott be otthonába. A beteg, vagy félős kutyák külön boxokat kaptak a házon belül is, a többiek szabadon mozoghatnak. Chella nagyobbik szobájában 79 kutya lakik most. 

 

A kutyák után rengeteget kell takarítania, de ezt leszámítva semmilyen probléma nem adódott még: nem vesztek össze a kutyák egymással, és érdekes módon mindannyiuk tiszteletben tartja a bútorokat és az ágyat, egyikük sem ugrik fel rájuk. 

 

 

 

 


„Megszakad a szívem, amiért sok másikat az utcán kellett hagynom, de itt már nincs több hely" – írta Phillips, majd hozzátette: már most szomorúsággal tölti el a szívét, ha arra gondol, hogy a vihar elvonulta után mennyi kutya marad fedél nélkül, míg visszatérnek az otthonaikba az emberek - írja a Blikk.


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is! Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is!
Kicsavart fák recsegése, ledőlt kémények robaja, kicsapódó kertkapuk… A kutyák számára legalább olyan félelmetesek lehetnek ezek a zajok, mint a nyári viharokat kísérő dörgés, vagy a szilveszteri tűzijáték.

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”? Hírek - Címlapon
Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”?
Világbajnoki címért versenyeznek Sopronban a kutyák és gazdáik a hétvégén Hírek - Címlapon
Világbajnoki címért versenyeznek Sopronban a kutyák és gazdáik a hétvégén