A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Közel 100 kutyát fogadott be egy nő az otthonába, hogy megvédje őket a Dorian hurrikántól

2019. szeptember 07., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Dorian nevű hurrikán az egyik legpusztítóbb vihar, ami a Bahamákat valaha is érintette. Óriási károkat hagy maga után, nem kíméli azt, ami az útjába kerül.



Egy helyi állatmenhely vezetője, Chella Phillips nem kisebb dologra vállalkozott - végtelenül önzetlenül! - minthogy megnyitotta otthonát a hurrikán idejére azon kutyáknak, akiknek nem volt hova bújnia, menekülnie a pusztító vihar elől. Nem kevesebb, mint 97 kutyát fogadott be otthonába. A beteg, vagy félős kutyák külön boxokat kaptak a házon belül is, a többiek szabadon mozoghatnak. Chella nagyobbik szobájában 79 kutya lakik most. 

 

A kutyák után rengeteget kell takarítania, de ezt leszámítva semmilyen probléma nem adódott még: nem vesztek össze a kutyák egymással, és érdekes módon mindannyiuk tiszteletben tartja a bútorokat és az ágyat, egyikük sem ugrik fel rájuk. 

 

 

 

 


„Megszakad a szívem, amiért sok másikat az utcán kellett hagynom, de itt már nincs több hely" – írta Phillips, majd hozzátette: már most szomorúsággal tölti el a szívét, ha arra gondol, hogy a vihar elvonulta után mennyi kutya marad fedél nélkül, míg visszatérnek az otthonaikba az emberek - írja a Blikk.


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Geomágneses viharok – Milyen hatással lehetnek a kutyákra? Geomágneses viharok – Milyen hatással lehetnek a kutyákra?
A tudomány is elismeri, hogy kedvenceink nagyfokú érzékenységet mutatnak a geomágneses változásokra. Mire számíthatunk és hogyan segíthetünk nekik ebben az időszakban?

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”? Hírek - Címlapon
Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”?
Világbajnoki címért versenyeznek Sopronban a kutyák és gazdáik a hétvégén Hírek - Címlapon
Világbajnoki címért versenyeznek Sopronban a kutyák és gazdáik a hétvégén