A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát program egy kutyabarát múzeumban

Pikniket rendeznek szombaton a szolnoki RepTárban


2018. július 05., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Így a nyár derekán győzünk válogatni a jobbnál jobb kutyás programok között. Íme, egy újabb izgalmas esemény, mely bár nem a kutyákról fog szólni, maga a program kutyabarát, kutyás bemutatóban is gyönyörködhetünk. Mi több: a múzeum nem mindennapi látnivalóit is megnézhetjük kedvencünk társaságában.



Drónreptetést, kutyás bemutatót, lézerharcot láthatnak és kipróbálhatják egy Mig-29-es repülőgép szimulátorát is azok, akik ellátogatnak szombaton a szolnoki RepTár Piknikre.

 

Az interaktív repülőmúzeum meglévő élményelemei - a 4D mozi, a MiG-29 szimulátor, a Jak-52, MiG-21 pilótapont - mellett kipróbálható lesz például egy Mi-24, Mi-8P és egy MiG-21-es pilótafülke is a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. MTI-hez eljuttatott közleménye szerint.

 

Ezenkívül lesz kutyás bemutató, drónreptetés, RC tank-bemutató, a bátrabb látogatók akár több tíz méter magasba is emelkedhetnek a darumadárral.

Sokak kedvenc számítógépes játéka, az Angry Birds a háromdimenziós valóságban is megelevenedik a nap folyamán. A PlayIT képviselőivel közösen szervezett játékzóna ugyancsak különleges élményt nyújt a látogatóknak.

 

RepTár Piknik

 

A Katonai Emlékpark Pákozd munkatársainak jóvoltából Raptor lézerharcban, kézigránát dobó gyakorlaton, alaki kiképzésen és egy huszárságtörténeti vetélkedőn is részt vehetnek kicsik és nagyok egyaránt.

A Vagon színpadon a Három bajusz gazdát keres címmel egyedi interaktív műsor, illetve a Puszirablók című könyv alapján játékos, dramatizált előadás színesíti a programot. Dolák-Saly Róbert Családi gumiszoba című műsorával lép majd fel.

 

A RepTár Piknik, ahogy a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum területe is kutyabarát - árulta el kérdésünkre Tóth Kitti, a múzeum irodavezetője - szívesen látjuk a kutyával érkező érdeklődőket is. Kutyás programpont is várja a kutyabarátokat: Érzékenyítő kutyás bemutató is lesz a Pikniken.

 

 

 


RepTár Piknik

Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum
Szolnok, Indóház utca 4-6.

Időpont: 2018.07.07.

További információ és programleírás az esemény Facebook oldalán!




 

Témába vág

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője
Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador 15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador
Szokatlan pótpapára leltek a pelyhesek, miután magukra maradtak egy középkori várkastély udvarán. Szívmelengető fotók!

Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján
Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szombatra, a Múzeumok éjszakájára meghirdetett Állati éjszaka - lovak és kutyák a haderő szolgálatában című programsorozatában.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart MOL Nyrt. Praktiker JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Olasz rendőrkutya mentette meg a magyar kölyökkutyákat Hírek - Címlapon
Olasz rendőrkutya mentette meg a magyar kölyökkutyákat
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól Hírek - Címlapon
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól