A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen

2021. június 16., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Erős Antónia lányával és a család olasz agarával, Eke Angéla a 14 éves Bambival, Rujder Vivien pedig egy terápiás „kölcsönkutyussal” vonult fel az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta, a helyszínen látványos divatshow nyűgözte le a kutyabarátokat.



 

 

2021-ben újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Stílusos ebek és gazdáik lepték el idén is a kifutót, a zsűri pedig döntött a legstílusosabb, a legcukibb, a legsportosabb párosról, és megválasztották a legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi duót is. A divatmagazin és az Allee Bevásárlóközpont közös rendezvényét nagyszabású kutyás divatshow vezette fel, ahol hazánk hírességei is felvonultak kedvenceikkel.

 

 

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen
Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen

 

 

Erős Antónia, Szonja és Max
Erős Antónia, Szonja és Max

 

 

Erős Antónia lányával, Szonjával és a család kutyájával, Max-szal érkezett a vörös szőnyegre. „Max egy olasz agár, ő az első kutyánk, egy éve él velünk. Nagyon jól kijön mind a négyünkkel, igazi családi eb. Fontos szempont volt, hogy olyan fajta kutyánk legyen, aki jól érzi magát a lakásban és nem ugatós. Minden szempontból megváltozott az életünk, amióta velünk él – télen, nyáron sok időt töltünk miatta a szabadban. Minden program esetén figyelünk, hogy Max is jól érezze magát: kutyabarát bevásárlóközpontokba, éttermekbe járunk és persze rendesen kijárta az iskolákat is” – mondta el az RTL Klub híradósa.

 

 

Eke Angéla és Bambi
Eke Angéla és Bambi

 

 

Eke Angéla a 14 éves Bambival jelent meg az InStyle eseményén. Az összeszokott páros rutinosan mozgott a vörös szőnyegen, a gazdi szerint Bambi a megtestesült nyugalom, pedig nem volt mindig a nyüzsgéshez szokva: tíz év után lett vidéki kutyából fővárosi eb. „Imádja a reflektorfényt, a fotózást, néha ügyesebben pózol nálam, de mivel kicsit idős, így nagy szüksége van a nyugalomra is, és ezt igyekszem megadni neki. Mindig figyelek arra, hogy egy adott helyzetben jól érezze magát. Bátran ki merem jelenteni, hogy jobb ember lettem általa – az az odafordulás, ami egy kedvencnek kijár, az a gazdát is türelmesebbé és alkalmazkodóbbá teszi” – mondta el a színésznő, aki egy Tomcsányi Dóra kreációt viselt, és az azon szereplő halfajok védelmére hívta fel a figyelmet.

 

 

Tipli, a terápiás kutya
Tipli, a terápiás kutya

 

 

Rujder Vivien és Tipli
Rujder Vivien és Tipli

 

 

Rujder Vivien a Kutyával az emberért Alapítvány terápiás kutyusával, Tiplivel vonult fel a vörös szőnyegen. A kutyus óvodásokhoz és kisiskolásokhoz jár fejlesztő programokra, a kicsik gyakran jobban figyelnek rá, mint a szakemberekre. „Tipli nagyon jó fej volt, gyorsan összebarátkoztunk. Most éppen nincs kutyám, ennek talán nincs itt az ideje, de a testvéremmel annak idején neveltünk közösen egy kiskutyát. Szerintem az a legfontosabb, hogy egy kutya-gazda párosnál mindkét fél boldog legyen” – mondta a színésznő.

 

 

Gömöri András Máté
Gömöri András Máté

 

 

Baronits Gábor
Baronits Gábor

 

 

Az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényére ellátogatott Molnár Andi is, aki Borisz nevű kutyájának testvérével, Málnával jelent meg. Mellette részt vett az eseményen többek között Proksa Szandra és kutyusa Bruce Willis, Ditke és Ellie, a zsűriben helyet foglalt Baronits Gábor, a moderátor pedig Gömöri András Máté volt. Felvonulnak a versenyben részt vevő – civil – döntősök is, a jótékonysági tombola bevételét pedig a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyáikkal foglalkozó, Kutyával az Emberért Alapítvány részére ajánlották fel. A speciálisan képzett kutyák lelki és fizikai támogatást nyújtanak, mindig lehet rájuk számítani, feltétel nélkül szeretnek, boldogan végzik a feladatukat, mely gyakran létfontosságú, az apró érintésektől a legnagyobb tettekig.

 

 

A jótékonysági tombola bevételét a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyáikkal foglalkozó, Kutyával az Emberért Alapítvány részére ajánlották fel
A jótékonysági tombola bevételét a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyáikkal foglalkozó, Kutyával az Emberért Alapítvány részére ajánlották fel

 

 

Proksa Szandra és kutyusa Bruce Willis
Proksa Szandra és kutyusa Bruce Willis

 

 

Ditke és Ellie
Ditke és Ellie

 

 

Molnár Andi és Málna
Molnár Andi és Málna

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál MOL Nyrt. Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kezdődik a hőség: A kutyák nehezen viselik, különös odafigyelést igényelnek! Hírek - Címlapon
Kezdődik a hőség: A kutyák nehezen viselik, különös odafigyelést igényelnek!
Egy pekingi palotakutya nyerte el a fődíjat a Westminster Kennel Club Dog Show-n Hírek - Címlapon
Egy pekingi palotakutya nyerte el a fődíjat a Westminster Kennel Club Dog Show-n