A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyák, akik Instagram celebek lettek

2018. augusztus 11., 13:00


Szerző: László Enikő


Kategória: Könnyű




Manapság már nem csak nekünk, embereknek, hanem négylábú kedvenceinknek is van Instagram oldala. Sokan közülük igazi hírességnek számítanak, és rengeteg követővel büszkélkedhetnek.



1. Doug The Pug

Talán az egyik legtöbbek által követett kutya az Instagramon Doug, a mopsz. Fajtája amúgy is nagyon népszerű mostanában, hát ki tudna ellenállni egy ilyen fotogén kutyának? 3,5 millió ember biztosan nem! Gazdájával a legkülönfélébb helyeken fordulnak meg és posztolnak a világot járva. Még Justin Bieberrel is van közös fényképe  Dougnak, ahogyan sok más hírességgel is.

 

Doug the Pug pózolt Justin Bieberrel is

 

 

 

2. Marutaro

A Shiba Inuk népszerűsége az internetes mémeknek köszönhetően nagyot növekedett az utóbbi években. A japán Marutaro 2,5 millió követővel rendelkezik és még saját webshopja is van, ahol különböző ajándéktárgyakat lehet vásárolni, melyek őt ábrázolják. A kulcstartótól kezdve a babaruháig minden megtalálható az oldalán.

 

Marutaro, a shiba-inu

 

 

 

3. Marnie The Dog

Marine a furcsa ábrázatú shi-tzu keverék 11 éves korában talált családra egy menhelyen. Ma már 16 éves és látszik rajta, hogy nagyon élvezi az életet! Ő 2 millió rajongóval rendelkezik, a legkülönbözőbb szituációkban pózol és ő is a sztárok nagy kedvence lett. Fényképezkedett Jimmy Kimmellel, Jack Blackkel, Demi Lovatoval és még sok más  hírességgel. Instagram oldalán mindenkit arra bátorít, hogy fogadjanak örökbe idős kutyát.

 

 

Marnie The Dog

 

 

4. Tuna melts my heart

Tunáról nyugodtan lehet mondani, hogy igazi sztár lett az évek folyamán. Rendezvényeken jelennek meg gazdájával, mémek készülnek róla és másik Instagram oldalán  különböző kutyás helyeket tesztel. A furcsa megjelenés nála sem maradt el, a közel 2 millió ember valószínűleg ezért szeretett bele elsősorban.

 

 

Tuna melts my heart

 

 

5. Norbert The Dog

Norbert egy alig másfél kilós terápiás kutya, akinek legfőbb jellemzője, oldalt kilógó nyelve és hófehér bundája. Rendkívül bájos tekintetével azonnal belopja magát mindenki szívébe, ezért is van 630 ezer követője Instagramon. Emellett nagyon jól nevelt és okos kiskutya, Amerikában több könyve is megjelent. A hétköznapokban iskolákat, kórházakat és idősek otthonait járja, hogy jobb kedvre derítse a beteg embereket vagy oktassa a fiatalokat. Norbert még saját plüssállattal is büszkélkedhet, amit meg is lehet rendelni honlapján

 

 

Norbert The Dog

 

6. TubroRoo

Turbo egy két lábbal született csivava, aki rendkívül inspiráló lehet bárki számára. A kitartás és az élni akarás megtestesítője ez az apró kutya, akinek 3D-s nyomtatott kerekei is vannak a nagyobb túrákra. Ő majdnem 250 ezer követővel dicsekedhet.

 

 

TurboRoo

 

 

7. Good Karma NYBC

Rengeteg előítélet van a pitbullokról, melyekre Karma teljes mértékben rácáfol. Borzasztó körülmények közül mentette ki a New York Bully Crew, ahonnan egy családhoz került, ahol ő is teljesértékű tag lehet. A pár két gyermekével mintha testvérek lennének, védelmezi őket, játszik velük vagy csak együtt pihennek szabadidejükben. Instagram oldalán nagyon jól látszik, mekkora szeretetben éli életét, melyet több, mint 15 ezren követnek nyomon. 

 

 

 

 

 

Természetesen rajtuk kívül még rengeteg híres kutya található az interneten és Magyarországon is egyre elterjedtebb, hogy a gazdák saját profilt szentelnek kedvenceiknek, melyeket aztán egyre többen kezdenek követni.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást! Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt.

Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében Problémás kutyából filmcsillag - így lett világhírű Pal, a skót juhászkutya Lassie szerepében
Lassie kutyust mindenki szereti. De ki is volt valójában az eb, aki eljátszotta a filmvásznon?

Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát
„Életre szóló családot szeretnénk neki adni.”

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kerítésen át loptak el egy kutyát Pécsett Hírek - Címlapon
Kerítésen át loptak el egy kutyát Pécsett
Elvette a szlovén rendőrség attól a svájci turistától a kutyáit, aki a forró autóba zárta be őket Hírek - Címlapon
Elvette a szlovén rendőrség attól a svájci turistától a kutyáit, aki a forró autóba zárta be őket