A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Láttál már biewer yorkit rendőrkutyaként?

A szatyorban talált kiskutyából rendőrkutya lett


2024. október 26., 06:30


Szerző: Hortobágyi Henrietta


Kategória: Könnyű




A Budapesti Rendőr-főkapitányság szatyorból mentett egy kiskutyát, aki azonnal mindenki szívébe belopta magát. Olvassátok Bendy sztoriját!



Na várjatok, elmondom, mi van.
Bocs, Bendy vagyok, azt mondják: bő féléves, leginkább biewer yorki jegyeket mutató kutató, nem az az átszellemült levéltári, inkább ilyen gyakorlatiasabb kíváncsi.
Ja, ja, engem találtak meg egy szatyorban lóbálva Újpesten, egy forró nyári napon, az milyen volt már, atyaisten, na, akkor piszkosul kész voltam, de fátylat rá, hagyjuk is, minden jóra fordult.
 
 
Bendy
Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság
 
 
Lett gazdám. Rendőr. Rendes. Szerintem szeret engem. Miért, miért, mert gügyög hozzám, meg etet, meg mindent megenged, amikor jóváhagyom, hasonsimogat, de tényleg.
Mondom: eddig atom jóban voltunk, élvezte a bizalmamat, aztán egyszercsak mit kezd el kitalálni… rólam… Hogy rövid a lábam. És furán futok. Meg komikusan ugrálok.
 
 
Bendy
Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság
 
 
Mondtam neki: itt álljunk meg, ha jól tudom, nem egy kameruni atlétát vett pártfogásba, ki ne találja már, hogy olimpiai kutya leszek, vagy kán-kán-táncos, vagy ilyesmi, mert rögtön felrúgom a szárazkajás tálat az állítólagos kurta lábammal, a jutalomfalatkámat meg úgy betuszkolom a hűtő alá, hogy ne tudjam kiszedni, és majd hajnali kettőkor nyüszítek érte, hogy azonnal éhenhalok, ha nem kapom meg.
De hogy ő nem úgy gondolta. De akkor én meg már idegben voltam, mondtam neki, hogy menjen nyugodtan struccokat nézegetni az Állatkertbe, engem nem zavar, bámuljon mindenféle colos hústornyokat, zsiráfokat és flamingókat, nem érdekel, legeltesse a szemét hosszúkás vádlikon, meg nagy, lapaj comboszlopokon. Letojom.
 
Erre azt mondja: bevisz magával a melóhelyére, abban rögtön benne voltam, mert ott nagyon szeretek rohangálni, van ilyen fényesköves futkározójuk, és át tudok menni a forgóvilla alatt, de nem szól az épületőrség sem, és el is tudok tűnni a fegyverengedélyeztetésnél, az tök poén, amikor keresnek.
Mondom magamban: na, ez vezekelni akar, amiért így megbántott, lebecsült, becsmérelt, dehonesztált, testképmolesztált és érzelmileg traumatizált.
 
Úgy voltam vele, hogy lehet, hogy megbocsájtok, mondtam, hogy jöjjön Bodza is, a haverom, aki egyébként idősebb, de mégis kisebb nálam, megjegyezném: az ő lábhosszúságát nem érte kritika soha, csak szólok… Aha. Tudjátok mire ment ki az egész?
 
Engem ott levideóztak, aztán meg is mértek. Kajak, mint egy bűnözőt, azzal a centis fallal.
Azt hitték, hogy nem veszem észre, mire megy ki a dolog, úgy kezdődött, hogy próbálták elterelni a figyelmemet, hogy jaj, Bendy, majdnem olyan nagy vagy, mint egy lefektetett plüssmedve, aztamindenit, alig férsz át a táskavizsgáló röntgengépen, na? hát ki ér fel a jómagaskolléga lábaszáráig?, ugyulubugyulu, satöbbi.
 
Gyenge trükkök, láttam, hogy kameráznak, mindegy, futottam pár kört, szökelltem, térölelő mozgásommal faltam a távolságot, úsztam a levegőben, hadd bámuljanak, tőlem megküldhetik a promóanyagot a magasugró-szövetségnek is. Aztán jött a méricskélés. Nem vallottam kudarcot, én úgy éreztem. 76,5 centi vagyok. Felágaskodva. Kis segítséggel. És ennek legalább a negyede a lábam. Heverhet előtte a világ. Szerintetek?
 

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság
Indexkép forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyát karácsonyra Kutyát karácsonyra
Gondolatébresztő téma, amely évről-évre mindig felmerül. Én nem szeretnék olyan véleményt formálni, amely fekete-fehéren megmondja a tutit. Miért ellenzik olyan sokan? Lehet jól ajándékozni? Nézzük, mire kell mindenképp figyelnünk, ha élő állatot szeretnénk ajándékozni!

Vigyük-e a kölyköt iskolába? Vigyük-e a kölyköt iskolába?
Egy friss kutatás azt vizsgálta, milyen hatással lehet a kutya későbbi viselkedésére, ha már kölyökkorában ellátogatunk vele az iskolába.

A doodle kutyák A doodle kutyák
Bizonyára hallottál már doodle kutyákról. Goldendoodle, labradoodle, bernedoodle, cockapoo, maltipoo, stb. A doodle nem utal másra, mint az uszkárra. Ezek a kutyák az uszkár és valamilyen más kutya keresztezéséből születtek.

Az Év Kutyabarát helye 2024 Az Év Kutyabarát helye 2024
Magyarországon rengeteg család kutyatartó, így ez a nagy közösség társadalmi igénye, hogy kutyájukkal együtt mehessenek mindenhová.

Kutyabarát, tartós, strapabíró gyepszőnyeg Kutyabarát, tartós, strapabíró gyepszőnyeg
A Holland Pázsit műfüve tökéletes megoldás olyan kutyás gazdik számára, akik szeretnék, hogy udvaruk biztonságos, tiszta és gondozott legyen, miközben megspórolhatják a hagyományos kertészkedés időigényes feladatait. A műfű nemcsak esztétikus, hanem számos előnyt nyújt, amelyek különösen vonzóvá teszi a négylábú gazdik számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Mondial Assistance GesmbH MTI Petcast

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
12 éves lett Roscoe, Lewis Hamilton kutyája Hírek - Címlapon
12 éves lett Roscoe, Lewis Hamilton kutyája
Kutyát karácsonyra Hírek - Címlapon
Kutyát karácsonyra