A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt

2019. október 31., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Egy gazdi sem válik meg szívesen kedvencétől még rövid időre sem: minden egyes percet, amit kedvencünk nélkül töltünk, elpazaroltnak érzünk. Ezért is örülünk, ha olyan helyre megyünk ügyet intézni, vásárolni, ahova kutyánk is velünk tarthat. Az amerikai nagypapa azonban nem csak ebből a megfontolásból vitte magával kutyusát a bútorboltba.Volt idő, mikor Aleecia Dahl nagypapája el sem tudta képzelni, hogy kutyatartóvá váljon. Aztán jött Coco, a kiskutya, és vele a fordulat: ma már szinte sehova nem megy Coco nélkül a nagypapa. Rövid idő alatt elválaszthatatlan barátokká váltak, akik nem is tudták, mekkora szükségük van egymásra. 

 

És hogy tényleg mennyire elválaszthatatlanok: szinte minden idejüket együtt töltik. Ha nem épp a városban sétálgatnak, kedvenc karosszékükben pihennek - együtt. 

Az élet úgy hozta, hogy a nagyszülők új otthonba költöztek, ahova új bútorokat is be kellett szerezniük. Sarkalatos pont volt annak a bizonyos, kényelmes karosszéknek a megfelelő utódját megtalálni, amihez a nagypapa bizony szigorú elvárást támasztott: a leendő fotelnek akkora lábtámasszal kell rendelkeznie, hogy lábai mellett kényelmesen elférhessen Coco is. 

 

Így hát a család úgy indult bútort venni, hogy vitték magukkal Coco-t is, és a szimpatikusnak tűnő foteleket bizony együtt próbálták ki. Több üzletben is jártak, míg megtalálták az igazit: és minden boltban mosolyogva, szeretettel fogadták a négylábú vásárlót is. 

Az egyik üzletben készült fotó a “foteltesztről” időközben bejárta a világot, sok-sok szívet megmelengetve.

 

 

Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt
Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt
Fotó: Aleecia Dahl

 

 

 

 

Forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Miért is jó, ha van kutyád? Miért is jó, ha van kutyád?
Hosszú ideje győzködöd kedvesedet vagy családtagjaidat arról, hogy legyen kutyus a háznál? Megfelelő körülmények esetén, illetve, ha elegendő szabadidőd van, az alábbi indokok segíthetnek meglágyítani a szívüket.

Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya
Azonnal reagált a fenyegetésre, és elkergette az ellenséges négylábút. Drámai videó!

Egy labrador és a labdája - Kedves szobor köszönti az embereket egy bostoni utcán Egy labrador és a labdája - Kedves szobor köszönti az embereket egy bostoni utcán
Titokzatos alak kukucskál ki a kerítésen... De Piper szobrát mindenki imádja: a régi ismerősök örömmel köszöntik, az újak pedig meghatódva szemlélik a bronzba öntött kutyát és kedvenc játékát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Beagle Club Online Rehabportál Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Emlékezünk rájuk Hírek - Címlapon
Emlékezünk rájuk
Gazdi és a szeretet-roham – nem esel túlzásba? Hírek - Címlapon
Gazdi és a szeretet-roham – nem esel túlzásba?