A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt

2019. október 31., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Egy gazdi sem válik meg szívesen kedvencétől még rövid időre sem: minden egyes percet, amit kedvencünk nélkül töltünk, elpazaroltnak érzünk. Ezért is örülünk, ha olyan helyre megyünk ügyet intézni, vásárolni, ahova kutyánk is velünk tarthat. Az amerikai nagypapa azonban nem csak ebből a megfontolásból vitte magával kutyusát a bútorboltba.Volt idő, mikor Aleecia Dahl nagypapája el sem tudta képzelni, hogy kutyatartóvá váljon. Aztán jött Coco, a kiskutya, és vele a fordulat: ma már szinte sehova nem megy Coco nélkül a nagypapa. Rövid idő alatt elválaszthatatlan barátokká váltak, akik nem is tudták, mekkora szükségük van egymásra. 

 

És hogy tényleg mennyire elválaszthatatlanok: szinte minden idejüket együtt töltik. Ha nem épp a városban sétálgatnak, kedvenc karosszékükben pihennek - együtt. 

Az élet úgy hozta, hogy a nagyszülők új otthonba költöztek, ahova új bútorokat is be kellett szerezniük. Sarkalatos pont volt annak a bizonyos, kényelmes karosszéknek a megfelelő utódját megtalálni, amihez a nagypapa bizony szigorú elvárást támasztott: a leendő fotelnek akkora lábtámasszal kell rendelkeznie, hogy lábai mellett kényelmesen elférhessen Coco is. 

 

Így hát a család úgy indult bútort venni, hogy vitték magukkal Coco-t is, és a szimpatikusnak tűnő foteleket bizony együtt próbálták ki. Több üzletben is jártak, míg megtalálták az igazit: és minden boltban mosolyogva, szeretettel fogadták a négylábú vásárlót is. 

Az egyik üzletben készült fotó a “foteltesztről” időközben bejárta a világot, sok-sok szívet megmelengetve.

 

 

Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt
Magával vitte a boltba a nagypapa a kutyáját, hogy együtt válasszanak új fotelt
Fotó: Aleecia Dahl

 

 

 

 

Forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért szeretik annyira a kutyák a pocaksimit? Miért szeretik annyira a kutyák a pocaksimit?
Simogatás közben kedvenced a hátára hemperedik és ragyogó tekintettel néz? Mintha azt kérné, vakargasd meg a pocakját is. Mitől olyan jó, és mit árul el kettőtök kapcsolatáról?

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Emlékezünk rájuk Hírek - Címlapon
Emlékezünk rájuk
Gazdi és a szeretet-roham – nem esel túlzásba? Hírek - Címlapon
Gazdi és a szeretet-roham – nem esel túlzásba?