A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte

2020. augusztus 25., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Vajon mire gondolhatott “antihősünk”, mikor úgy döntött, a kerítés megrongálásával fejezi ki nemtetszését a Kutyás Fürdetőhellyel szemben.



 

Augusztus 23-án este egy férfi 20 méter hosszan megrongálta a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését. A rendőrök szerencsére már a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt. A nyomozók rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.  A 68 éves törökbálinti lakos a vallomása során elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy évek óta zavarja a kutyás strand megléte, a tiltakozását kívánta kifejezni tettével - írja a rendőrség közleménye.

 

 

Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte
Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte

 

 

Csak néhány kérdés merült fel bennünk a történtek kapcsán. Végeredményben ez mire volt megoldás? Miért gondolta ezt a “módszert” az ellenérzései kifejezésére megfelelőnek? Mi változik egy megrongált kerítés miatt? Bevalljuk őszintén, keressük, de nem találjuk a logikát.

 

Mindenesetre a kerítésben szerencsére nem sikerült akkora kárt tennie, hogy az ne lássa el feladatát: a kutyák nem tudnak kiszökni, így nyugodtan tervezhetünk oda pihenést, strandolást a nyár utolsó és az ősz első napjaira is!



 

Forrás: police.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál? Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál?
Úgy adogatja a labdát a fekete-fehér kutya gazdájával, mint a profi strandröplabdások!

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista! Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista!
A forró nyári napokon nincs is jobb annál, mint hűs vízparton pihenni – és ezt kutyáink legalább annyira élvezik, mint mi! De hova mehetünk, ha kutyával keresünk vízpartot? Elhoztuk idén is a kutyabarát strandtérképet!

Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával! Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával!
A déli oldal rendkívül sokszínű, ha jobban utánanézünk a lehetőségeinek, rengeteg kisebb-nagyobb kiruccanásra nyílik mód. Siófok és környéke több napos kikapcsolódásra alkalmas, mondunk néhány tippet, ha itt barangolnátok a kutyákkal.

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatrendőrséget hozhatnak létre Romániában Hírek - Címlapon
Állatrendőrséget hozhatnak létre Romániában
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában Hírek - Címlapon
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában