A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte

2020. augusztus 25., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Vajon mire gondolhatott “antihősünk”, mikor úgy döntött, a kerítés megrongálásával fejezi ki nemtetszését a Kutyás Fürdetőhellyel szemben.



 

Augusztus 23-án este egy férfi 20 méter hosszan megrongálta a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését. A rendőrök szerencsére már a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt. A nyomozók rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.  A 68 éves törökbálinti lakos a vallomása során elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy évek óta zavarja a kutyás strand megléte, a tiltakozását kívánta kifejezni tettével - írja a rendőrség közleménye.

 

 

Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte
Megrongálta egy férfi a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely kerítését - zavarta a kutyás strand megléte

 

 

Csak néhány kérdés merült fel bennünk a történtek kapcsán. Végeredményben ez mire volt megoldás? Miért gondolta ezt a “módszert” az ellenérzései kifejezésére megfelelőnek? Mi változik egy megrongált kerítés miatt? Bevalljuk őszintén, keressük, de nem találjuk a logikát.

 

Mindenesetre a kerítésben szerencsére nem sikerült akkora kárt tennie, hogy az ne lássa el feladatát: a kutyák nem tudnak kiszökni, így nyugodtan tervezhetünk oda pihenést, strandolást a nyár utolsó és az ősz első napjaira is!



 

Forrás: police.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. JULIUS-K9 Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatrendőrséget hozhatnak létre Romániában Hírek - Címlapon
Állatrendőrséget hozhatnak létre Romániában
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában Hírek - Címlapon
Sem tűzijáték, sem fényjáték nem lesz szilveszterkor Prágában