A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megújult az egyik legnépszerűbb kutyabarát hotel!

2017. július 05., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Vadonatúj, prémium szobákkal várják a vendégeket a Hotel Sopronban. Az új szobákban a kutyás vendégeket is szívesen látják!



Már két szinten Premium szobákkal, ingyenes WiFi-vel és parkolóval várják a kutyás vendégeket a kutyabarát Hotel Sopronban. A négy csillagos hotel mindössze 2 perc sétára találtható a belvárostól, és egyedi kilátással rendelkezik a tűztoronyra.

Az idei évi fejlesztéseinek köszönhetően júniustól a szálloda már két szinten Premium minőségben fogadja két- és négylábú vendégeit.

 

Kilátás a kutyabarát Hotel Sopronból

 

 

Megújultak az első emeleti standard szobák, a már korábban kialakított Premium szobák fürdőszobái, emellett megszépültek az első és a második emeleti folyosók. A kutyások kényelmét az új, vinil padlós szobák is szolgálják.  

 

Vinil padlós szobák a kutyás vendégek kényelméért

 

 

Az újdonságok azonban itt még nem értek véget: a hotel újításán, a ProsEat teraszon házi készítésű streetfooddal, finom koktélokkal, illetve minden kedden és vasárnap zenés grillvacsorával várják a vendégeket. A ProsEat teraszon - ahogy a szálloda éttermében is -  is szívesen látják vendégül a gazdáikkal tartó kutyusokat is!

 

A kutyabarát ProsEat terasz

 

Kutya a szobában! A Hotel Sopronban bizony gyakori!

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyabaráttá váltak a MOL töltőállomásai Hírek - Címlapon
Kutyabaráttá váltak a MOL töltőállomásai
A farkas is képes személyes kapcsolatot kialakítani az emberrel Hírek - Címlapon
A farkas is képes személyes kapcsolatot kialakítani az emberrel