A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mi kedvencét is szívesen látjuk! – Három éve vált kutyabaráttá az AsiaCenter

2019. február 13., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Már három éve üzemel kutyabarát bevásárlóközpontként az AsiaCenter. A négylábúak felé való nyitást nagy örömmel fogadták a kutyások is: nincs olyan nap, hogy ne fordulnának meg négylábúak gazdájuk oldalán az AsiaCenterben!



Az AsiaCenter 2016 februárja óta állatbarát. S hogy ez milyen fontos a bevásárlóközpontnak, mi sem jelzi jobban, mint hogy itt alapvetően mindenhová bemehetünk kedvencünkkel, ez az alapelv! Jelölni azokat az üzleteket kellett, ahová egészségügyi okból, vagy helyszűke miatt nem vihető állat, de ebből nem túl sok akad. A folyosókon egy átlagos hétköznap végig sem lehet menni anélkül, hogy kutyussal ne találkozzon az ember. Nem csoda, hogy az AsiaCenter már 2. éve nyeri el az Év Kutyabarát Üzletközpontja díjat.

 

Az AsiaCenter belső felmérése szerint immár a látogatók 4%-a kedvencével érkezik vásárolni, ami rendkívül nagyszámú négylábú látogatót jelent. A bevásárlóközpont vezetősége számára az állatbarátság nem csak egy üres frázis, az üzletekkel és kávézókkal egyeztetve szinte mindenhol szívesen fogadják a négylábú kedvenceket, még az étterem részen is kijelölt asztalok várják a gazdikat.  Az AsiaCenter mindig örömmel és ingyenesen fogadja be az állatmentő alapítványok kitelepüléseit és programjait, sőt a házban több speciális- és segítőkutyákat kiképző szervezet is végzi fontos munkáját.

 

 

Kutyabarát AsiaCenter - 2

 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a magyarországi állattartási kultúra is megérett rá, hogy a kedvencek elkísérjék gazdáikat a hétköznapi tevékenységek során. Irodaközpontunk is állatbarát, a saját irodánkba például négy-öt kutyus jár be napi szinten, ami nagymértékben hozzájárul a mindennapi stressz oldásához és jókedvre deríti dolgozóinkat.” – mondja Varga Kornélia marketing és kommunikációs vezető, akinek Mokka kutyusa adta az ötletet három évvel ezelőtt a szemléletváltáshoz.

 

 

Kutyabarát AsiaCenter - 3

 

 

Az AsiaCenterben gazdiknak és kedvenceknek több üzlet is kínál speciális termékeket. A Drexler Dog állateledel- és felszerelés üzletben például tápok, hordozók, kutyaruhák és kiegészítők széles választéka található. Aki élő állatot keres, vagy a horgászat, hüllők és halak érdeklik, az a Horizont horgász- és terrarisztika szaküzletben találja meg számítását. Speciális táplálékért, gyógyszerekért, étrend kiegészítőért, vagy szakmai tanácsért pedig a Mogyi Állatpatikához lehet fordulni.

 

2019. február 14-én az AsiaCenter három éves állatbarát évfordulóját ünnepli, és a napokban megnyitja legújabb állatbarát szolgáltatását, amelyet a környék állatbarátai biztosan örömmel fogadnak majd. A Vet For Pet állatklinika minden igényt kielégítő állatorvosi szakrendelője február közepétől várja a kedvenceket és a gazdikat.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MTI Hírstart MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy bichon frise-ért rajong az internet, pedig ő volt a sereghajtó a Westminster Dog Show agility versenyén Hírek - Címlapon
Egy bichon frise-ért rajong az internet, pedig ő volt a sereghajtó a Westminster Dog Show agility versenyén
Kutya-mód érkezik a Teslákra: a funkció akár kutyaéleteket is menthet! Hírek - Címlapon
Kutya-mód érkezik a Teslákra: a funkció akár kutyaéleteket is menthet!