A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat: Állatmentő projekt

2015. december 23., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Közérdekű




A Pest-Megyei Kutató-Mentő Szolgálat nemcsak a bajbajutott emberek, hanem négylábú társaik mentésében is kiemelt szerepet vállal. Adományoddal Te is segítheted munkájukat!



Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról a tájékoztató matricáról, mely vészhelyzet esetén a házban, lakásban tartózkodó háziállatok kimentésében segítheti a helyszínre kiérkező mentőegységeket. Ezúttal a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat napokban közzétett felhívását szeretnénk minél több olvasóhoz eljuttatni. Adományaitokkal speciális állatmentő eszközök beszerzését tudjátok támogatni!

 

 

Csatlakozz Te is az állatmentő projektünkhöz!


Szolgálatunk több mint 10 éve azt a célt tűzte ki célul, hogy segítséget nyújtsunk mindenkinek, aki olyan helyzetbe kerül, ahonnan csak speciális eszközökkel és szaktudással lehet kimenteni. Akkor még nem tudtuk, hogy nem csak emberekkel lesz dolgunk, de ahogy teltek az évek rá kellett döbbennünk, hogy sokszor rajtunk múlik, hogy egy ártatlan állat megéri-e a másnapot, amikor jégbe szakad, beszorul egy csatornába, vagy az iszap fogságába kerül egy árterületen. Felismerve a hiányosságainkat 2014. december közepén útjára indítottunk egy kezdeményezést, melynek fő célja az, hogy a közösség erejével felvértezve megszerezzünk minden olyan eszközt, amire szükségünk lehet ezekben a kilátástalan helyzetekben. Az akció sikeres volt, hiszen több mint 2000-en csatlakoztak és így számos eszközt sikerült beszereznünk a nagylelkű adományozók segítségével.

 

A Szolgálathoz beérkezett adományokról készült képek és leírásuk elérhető ITT

 

A legemlékezetesebb eset, ahol az eszközök segítségével életet mentettünk ITT

 

Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat - Állatmentő Projekt
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat - Állatmentő Projekt
Fotó: facebook.com/Pest-Megyei-Kutató-Mentő-Szolgálat-340416835940/

 

ÍGY TUDSZ CSATLAKOZNI

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a törekvésnek, akkor 1000-2000 Ft adománnyal támogass minket és mi ígérjük, hogy számodra is átlátható módon fejlesztjük tovább speciális állatmentő eszközparkunkat és megosztjuk veled a meghitt pillanatokat.

 

TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉG
Javaslataitok alapján modernizáltuk az adományozási lehetőségeket, így a szolgálat új weboldalán keresztül biztonságos online támogatási lehetőséget biztosítunk, de természetesen a bankszámlára történő befizetés, vagy utalásos támogatás is megoldás lehet. Ha pénzzel segíteni nem tudsz, vagy nem akarsz, akkor ajánld fel nekünk adód 1%-át!

 

ADOMÁNYOZÁS
Online támogatási lehetőség: Kutató-Mentő: Állatmentés
Utalásos támogatási lehetőség bankszámla szám: Pannon Mentőkutyás Alapítvány Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat bankszámla száma: CIB 10700718-43073504-51100005

 

ADÓ 1%
16 000 ember kedveli oldalunkat és ebből legalább 5000 embert szeretnénk meggyőzni, hogy 2016-ban bízza ránk SZJA 1%-át. Rendelkező nyilatkozat letölthető innen.

 

Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat - Állat elsősegélynyújtás
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat - Állat elsősegélynyújtás
Fotó: facebook.com/Pest-Megyei-Kutató-Mentő-Szolgálat-340416835940/

 


Kérlek, hogy csatlakozz Te is hozzánk, hogy közös erővel még több emberen és állaton segíthessünk a jövőben. Szolgálatunkról bővebb információ ITT.

 

Köszönettel, Balázs László szolg.vez.

Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat


 

 

 

Forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Indexkép forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával az InterCity járatokon? Igen! Hírek - Címlapon
Kutyával az InterCity járatokon? Igen!
Ajándékötletek az utolsó pillanatra Hírek - Címlapon
Ajándékötletek az utolsó pillanatra