A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

"Elképesztően szoros a kapcsolatunk" - Henry Cavill imádja akitáját

2022. január 21., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Ki hitte volna, hogy a Vaják sármos hősének szívét egy négylábon járó szőrmók rabolta el?Ha igaz a mondás, miszerint az ember legjobb barátja a kutya – márpedig miért is ne lenne így – ez a jóképű fickó bizonyára egyetértene. Mindannyiunk kedvenc szupermenje életének eddigi leghosszabb és legszebb kapcsolatát egy bundás négylábúnak köszönheti.

 

Kal, az amerikai akita ugyanis mindenhova boldogan elkíséri gazdáját, a maga komotós, mégis bájosan megnyerő módján. A forgatásoktól kezdve a fotózásokon át a csendes pihenőkig, a szőrmók sohasem hiányozhat Henry Cavill mellől. Előfordul azért, hogy a színfalak mögött kell rejtőznie, de óvó tekintetét mindig kétlábúján tartja.

 

A Vaják főhőse, Henry Cavill és kutyája, Kal egy interjún
A Vaják főhőse, Henry Cavill és kutyája, Kal egy interjún
Fotó: Instagram/@henrycavill

 

Instagram-oldalán több fotót is láthatunk kedvencéről, és a mellékelt sorokból csak úgy sugárzik kutyája iránti szeretetet és megbecsülése

 

"Kal egy igazi kincs! 10 hetes kora óta van velem, együtt éltük meg a jó és rossz időket is. Olyan sok időt töltünk együtt, hogy már nem is tudom, melyikünk hasonlít jobban a másikra. És biztos vagyok abban is, hogy versenyben lenne azokkal az ebekkel, akiknek sikerült belopnia magát mindazoknak a szívébe, akik nem szeretik a kutyákat vagy félnek tőlük.”

 

Henry Cavill és hű társa, Kal, az amerikai akita
Henry Cavill és hű társa, Kal, az amerikai akita
Fotó: Twitter

 

Talán nem is tudja, gazdiját milyen sokan szeretik, mégis ő az egyetlen, aki kedvességével mindig le tudja venni a lábáról. Rengeteget köszönhet neki, erről egy megható videóban is beszélt:

 

 „Számomra Kal sokkal több, mint egy kutya. Igazi társ a kezdetektől fogva. Hihetetlenül különleges kutya ő, óriási hatása van az életemre. Általa jobb emberré válhatok. Nem feltétlen mondanám azt, hogy úgy tekintek rá, mint a fiamra. Mégis olyan fokú bizalom van közöttünk, amelyet ki kellett érdemelni; mindketten megdolgoztunk érte. Bár nem volt mindig egyszerű, de bátran kijelenthetem, hogy abszolút megéri. Semmire sem cserélném el a nehézségeket sem. Az élettervem legfontosabb hozzávalója, szóval bármi is történjék, ő örökké velem lesz.”

 

 

A tévéképernyőn marcona hőst alakító színész rengetegszer merít erőt kutyája szeretetéből és nyugodt magabiztosságából. Hála neki, még a végeérhetetlennek tűnő utazások és a fárasztó munka is könnyebb:

 

 „Hozzá fordulok azokban az időkben, amikor magányra vágyom, de mégis szükségét érzem, hogy valakivel megosszam a dolgokat. Kal mindig ráérez erre, és odabújik hozzám. Persze rendszerint a közelemben van, de olyankor még közelebb furakodik, szinte rám tapad” – mesélte Cavill. Ahogy a színész megfogalmazta egy műsorban: 

 

Hihetetlenül közel állunk egymáshoz”.

 

Kal, a legjobb barát
Kal, a legjobb barát
Fotó: Instagram/@henrycavill

 

Kal az edzőteremből sem hiányozhat gazdija szerint
Kal az edzőteremből sem hiányozhat gazdija szerint
Fotó: Instagram/@henrycavill

 

Forrás: mymodernmet.com
Indexkép forrás: Instagram/@henrycavill

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát Paul McCartney és felesége örökbefogadott egy kölyökkutyát
„Életre szóló családot szeretnénk neki adni.”

Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére
Egyik tappancsa megsérült, de valószínűleg enélkül is úgy gondolta volna: ha gazdái szeretnék, hogy lejöjjön a hegyről, akkor bizony le kell cipelniük. Mert ő egy tapodtat sem megy innen sehova.

Kutyusaink együttérző képességének semmi sem szab határt Kutyusaink együttérző képességének semmi sem szab határt
A Dél-Kínában élő Yang sérülést szenvedett a bal lábán, ezért egy ideig csak mankó segítségével tudott járni. Otthonában pedig a jobb lábán ugrálva közlekedett.

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

„Ő az életem fénypontja” - 16 évesen is remek formában van Venus Williams kedvence „Ő az életem fénypontja” - 16 évesen is remek formában van Venus Williams kedvence
Különleges kapcsolatot ápol kutyusával a világhírű teniszezőnő. Minden győzelme eltörpül amellett, mennyire szeretik egymást Harryvel, a kisöreggel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Hírstart Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyacsempészeket fogott a NAV Hírek - Címlapon
Kutyacsempészeket fogott a NAV
Betty White: milliók szerették az állatbarát színésznőt, öröksége tovább él Hírek - Címlapon
Betty White: milliók szerették az állatbarát színésznőt, öröksége tovább él