A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyacsempészeket fogott a NAV

2022. január 21., 11:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Olaszországba akartak kiskutyákat csempészni az elkövetők - szerencsére a NAV munkatársai résen voltak, és felfedezték a bajban lévő apróságokat.



 

Hat bichon jellegű kiskutya zötykölődött a román teherautóban: a szállítóik úticélja Olaszország volt. A kiskutyák szerencséjére az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán a járművet a NAV munkatársi ellenőrizték. 

 

A kölyköket hamis papírokkal utaztatták, és egyikük sem rendelkezett a kötelező mikrocsippel. Még rosszabb, hogy a kutyák olyan fiatalok, hogy még az anyjuk mellett lenne a helyük: alig négy és hat hetesek. A papírokon és chipen túl oltásokkal sem rendelkeztek, egészségügyi állapotuk sem volt megfelelő. 

 

Mindezeket tekintve a kutyákat elkobozták.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Hamis adatokkal szállított kölyökkutyákat koboztak el egy bolgár férfitól Hamis adatokkal szállított kölyökkutyákat koboztak el egy bolgár férfitól
Meghamisított adatokkal szállított kölyökkutyákat egy bolgár férfi, akit az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszánál ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

Kölyökkutyákat mentettek a NAV munkatársai Kölyökkutyákat mentettek a NAV munkatársai
Nem csak egyszerűen papírok nélkül szállította a négy kiskutyát a román sofőr: a csempészett cigaretták alatt kuporgó apróságok még túl fiatalok is voltak a szállításhoz. A férfi Németországba tartott a cigarettákkal és a kiskutyákkal.

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Hamis útleveles kutyákat szállító furgont találtak a NAV munkatársai Hamis útleveles kutyákat szállító furgont találtak a NAV munkatársai
Kilenc kutyát szállított hamis útlevelekkel egy szerb férfi, akit a NAV ellenőrei a hetényegyházi pihenőből már nem engedtek tovább.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Sós utak: a kutyák téli nagy ellensége Hírek - Címlapon
Sós utak: a kutyák téli nagy ellensége
"Elképesztően szoros a kapcsolatunk" - Henry Cavill imádja akitáját Hírek - Címlapon
"Elképesztően szoros a kapcsolatunk" - Henry Cavill imádja akitáját