A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Remény, a kis vizsla szerető otthonra talált!

2015. szeptember 14., 06:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem




Emlékeztek még a vizslafiúra, akinek döbbenetes fényképei július végén bejárták az országot? Élete végre szerencsés fordulatot vett! Megmentőinek hála teljesen felépült súlyos sérüléseiből, s azóta már a gazdis kutyák boldog mindennapjait éli.



Ha még nem hallottátok volna Remény történetét, néhány szóban felidézzük most Nektek: jólelkű állatbarátok találtak rá az utcán kóborló, sovány kisvizslára, akinek a nyakán hatalmas duzzanat keletkezett a – vélhetően hónapok óta – rajta lévő huzalok miatt. Csoda, hogy képes volt enni és levegőt venni! 

 

Remény, a vizsla új otthonában
Remény, a vizsla új otthonában, biztonságban
Kép: Magyar Vizsla SOS-Hungary

 

A Magyar Vizsla SOS-Hungary gondozásába vette a kölyköt, s az odaadó ápolásnak köszönhetően Remény sebei néhány hét alatt begyógyultak. Jókedvű, barátságos, vidám természete azonnal megmutatkozott, mindenkit levett a lábáról. Nem is volt kérdéses, hogy amint egészségesnek nyilvánították, már költözhetett is új családjához.

 

Remény, a vizsla új otthonában
Remény, a vizsla új otthonában pihen
Kép: Magyar Vizsla SOS-Hungary

 

Nagyon várták Reményt, aki rögtön az első találkozás alkalmával belopta magát örökbefogadói szívébe. Nézzétek meg a találkozásról készült videót, s örüljetek velünk együtt a boldog befejezésnek! 

 

 

 

Forrás: Magyar Vizsla SOS - Hungary
Indexkép forrás: Magyar Vizsla SOS - Hungary

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ilyen volt az idei FALKAstrand! Hírek - Címlapon
Ilyen volt az idei FALKAstrand!
A Guinness-rekorder Beagle! Hírek - Címlapon
A Guinness-rekorder Beagle!