A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szívszorító videóval üzeni a Magyar Turisztikai Ügynökség: Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog!

2020. április 15., 11:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




A koronavírus járvánnyal minden megváltozott. Nem csak a hétköznapjaink, a munkánk, de a terveink is a tavaszra, a nyárra nézve. A kirándulások, utazások, felfedezések helyett most otthon vagyunk, kedvenceinkkel is csak a környékünkön sétálhatunk. Előbb-utóbb azonban ennek is vége lesz, addig pedig egyetlen nagy feladatuk van: vigyázzunk egymásra!



Erre biztat a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) is rendhagyó kampányfilmjében, melyben a Bagossy Brothers „Visszajövök” című dala hallható. Az Ügynökség azt üzeni Magyarországnak, hogy senki se adja fel a reményt, hiszen közös erővel sikerrel fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet és újra útra kelhetünk a csodás hazai úti célok felé, ám most az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra.

Bár a koronavírus terjedésének megakadályozása és az emberek védelme érdekében megtett korlátozások most egy ideig önmegtartóztatást követelnek mindenkitől, ám ezekben a nehéz hetekben is meg kell őriznünk a hitet és a reményt, hogy az akadályok közösen leküzdhetőek, összefogással újra visszaállhat az élet rendje és a hazai tájakra utazva újra felfedezhetjük Magyarország csodás kincseit – írják weboldalukon.

 

„Nem tudjuk, hogy pontosan mikor ér majd véget ez a mostani helyzet, de biztosan tudjuk, hogy egyszer vége lesz, és ez a tudat erőt ad. Addig is türelemre, kitartásra van szükség, és arra, hogy vigyázzunk egymásra. Nemsokára visszajönnek még a közös felfedezés és a családi utazás felejthetetlen élményei” – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség is azt kéri, hogy mindenki vigyázzon szeretteire, családjára, rokonaira, barátaira és minden honfitársára.

 

 

Ez most az elcsendesedés és a lelassulás időszaka, de ezekben a napokban is fontos tudni, hogy az ország csodái megvárnak bennünket.

 

 

 „Februárban még azt gondoltuk, hogy áprilisban arról szólnak majd a kampányaink belföldön, hogy mindenki induljon el, és fedezze fel az országot, azokat a rejtett kincseket, csodákat, amelyek mindenhol ott rejtőznek. Azóta minden megváltozott, nemhogy új fejezetet kell nyitni a turizmusban, de egy teljesen új könyvet kell írni. A mostani kampányunk ugyanúgy szól a rendkívül nehéz helyzetbe került szakmának is: nekik is üzenjük, és üzenem személyesen is, hogy visszajön még a fejlődés és a virágzás korszaka a turizmusban” – mondta Guller Zoltán.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség meggyőződéssel vallja, hogy pár hónap múlva újra ott folytathatjuk a felfedezést, ahol abbahagytuk. Ehhez kéri az MTÜ minden egyes ember segítségét:

 

 

Vigyázzunk egymásra, és sikerülni fog!

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson
A kirándulás, túrázás, vagy csak épp egy rövidebb séta a közeli erdőben kutyánkkal remek kikapcsolódási lehetőség. Ahhoz azonban, hogy ne csak mi, de más természetjárók, kutyások, és nem utolsósorban az erdő lakói is háborítatlanul, békében élvezhessék a természetet, be kell tartanunk néhány szabályt.

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban! Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban!
Érdemes nyitott szemmel és füllel járni az erdőben a túrák, kirándulások, séták alatt: jobb most elkerülni a vaddisznókat. Az ellési időszakban veszélyesek lehetnek: a kocák bármi áron megvédik a kismalacaikat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker AEGON Magyarország Zrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával futnál? Ez a 12 fajta rövid távon is remek futópartner lehet Hírek - Címlapon
Kutyával futnál? Ez a 12 fajta rövid távon is remek futópartner lehet
Végre Kínában is lekerülhetnek a kutyák a haszonállatok listájáról Hírek - Címlapon
Végre Kínában is lekerülhetnek a kutyák a haszonállatok listájáról