A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sztárokkal közösen hívja fel a figyelmet az árva állatok segítésére az AsiaCenter

2020. december 21., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A járványhelyzetben még nagyobb szüksége van az árva, mentett állatoknak a segítő állatbarátokra, mint egyébként. A karácsony közeledtével gondoljunk rájuk is!



 

Az Irigy Hónaljmirigy, Peller Anna és Lukács Miki is az állatvédelemre, az állatvédők, menhelyek és természetesen az árva állatok segítésére hívja fel a figyelmet az AsiaCenter videójában.

 

 

Akit megszelídítettél, azért felelősséggel tartozol! – szól a figyelemfelhívó kampány jelmondata.

 

 

A járvány miatt kialakult megváltozott élet az állatvédőket sem kímélte: sokuk került még nehezebb helyzetbe, holott a mentésre, ellátásra, ápolásra szoruló állatokban nem lett kevesebb. Ráadásul a tél is beköszöntött: bár a kemény mínuszok még elmaradtak, a hideg így is megviseli az árva állatokat.

 

Így minden segítség számít, még a legapróbb adomány is életet menthet! Erre hívja fel a figyelmet a sztárokkal karöltve a kutyabarát AsiaCenter az alábbi videójában.

 

Gondoljunk a karácsony közeledtével az árva állatokra is: segítsünk nekik együtt, hogy ne kelljen fázniuk, éhezniük addig se, míg szerető gazdira nem találnak!

 

A kampányban részt vevő állatvédő szervezetek a videó végén láthatók!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy corgi lett a pótmamája az elárvult labrador kölyköknek Hírek - Címlapon
Egy corgi lett a pótmamája az elárvult labrador kölyköknek
A Kisjézus jászlában talált menedékre az elhagyott kiskutya Hírek - Címlapon
A Kisjézus jászlában talált menedékre az elhagyott kiskutya