A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy corgi lett a pótmamája az elárvult labrador kölyköknek

2020. december 22., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Megható kutyás történet az anyai szeretetről.Mind tudjuk, hogy kutyáink érző lények, és lelkük csodálatos mélységeket rejt, melynek gyakran a legváratlanabb módon adják jelét.

 

A labrador mamát egy árverésen mentették az állatvédők, mint kiderült, pocakjában apró életeket hordott. Az ellés azonban nehezen indult és a császármetszést követően komplikációk léptek fel. Mindent megtettek érte, de sajnos nem tudták megmenteni; kicsinyeit hátrahagyva örökre elaludt. A négy apróságnak minél előbb szüksége volt egy anyukára, aki gondjukat viseli és felneveli őket.

 

Az árván maradt labrador kölyköknek anyukára volt szükségük
Az árván maradt labrador kölyköknek anyukára volt szükségük
Fotó: BoredPanda

 

Ekkor lépett képbe Angela, a bájos corgi. Két héttel korábban adott életet négy gyönyörű kölyöknek, és a legnagyobb anyai szeretettel vette körül őket. Mivel ő maga is mentett kutya, ideiglenes befogadójában felmerült a gondolat, hátha befogadná kis családjába az árván maradt labrador bébiket. Megmutatta neki az egyik kicsit, és a corgi mama azonnal elkezdte nyalogatni, majd úgy nézett a hölgyre, mintha azt mondaná: „erről a kis drágaságról mostantól én gondoskodom".

 

A négy corgi és a négy labrador kölyök békésen alszik együtt
A négy corgi és a négy labrador kölyök békésen alszik együtt
Fotó: BoredPanda

 

A másik három kölyök esetében is ugyanez történt, így Angela a meglévő négy kicsinye mellett négy aprósággal gazdagodott, akik hamarosan kedves testvérekkel és biztonsággal körülvéve, jóllakottan szuszogtak az alomban.

 

A megduplázódott létszám azonban sokkalta több felelősséggel és teendővel járt, így gondozójuk úgy vélte, a corgi mama is megérdemel egy-két órányi pihenést. Már éppen tette volna be a pár napos piciket az inkubátorba, mikor újdonsült anyukájuk felháborodottan ugatni kezdett, „kérem szépen vissza a kicsinyeimet!”. Attól a pillanattól fogva szinte minden percet együtt töltenek, és az elárvult kölykök is szépen cseperednek nagytesóik társaságában.

 

A labrador kölykök szeretnek hozzábújni puha bundájú corgi testvéreikhez
A labrador kölykök szeretnek hozzábújni puha bundájú corgi testvéreikhez
Fotó: BoredPanda

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: BoredPanda/Lonestar Dog Rescue

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 napon át várt a hűséges kutya a kórház bejárata előtt, hogy újra láthassa gazdiját 10 napon át várt a hűséges kutya a kórház bejárata előtt, hogy újra láthassa gazdiját
Nem tudhatta, hogy apukája már nem fog visszatérni hozzá. Ő mégis várt. Még a szakadó esőben is.

Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Szívmelengető látni, milyen kíváncsisággal és örömmel veti bele magát az életbe a kutya, aki korábban semmit nem látott a világból.

Rengetegen mentik a bajba jutott állatokat a Maui szigetén pusztító tűz után Rengetegen mentik a bajba jutott állatokat a Maui szigetén pusztító tűz után
A megrázó katasztrófa után az emberek nemcsak egymásnak, de az elveszett és talált házikedvenceknek is igyekeznek segíteni.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Váratlan fordulatot vett a legénybúcsú, amikor meghallották egy kutya segélykérő ugatását Váratlan fordulatot vett a legénybúcsú, amikor meghallották egy kutya segélykérő ugatását
A szomorú bernáthegyi ott hevert a térdig érő sárban, és csak várta, hogy valaki segítsen rajta...

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy kutyatréner vallomása - Kutyás karácsony és ami mögötte van Hírek - Címlapon
Egy kutyatréner vallomása - Kutyás karácsony és ami mögötte van
Sztárokkal közösen hívja fel a figyelmet az árva állatok segítésére az AsiaCenter Hírek - Címlapon
Sztárokkal közösen hívja fel a figyelmet az árva állatok segítésére az AsiaCenter