A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy corgi lett a pótmamája az elárvult labrador kölyköknek

2020. december 22., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Megható kutyás történet az anyai szeretetről.Mind tudjuk, hogy kutyáink érző lények, és lelkük csodálatos mélységeket rejt, melynek gyakran a legváratlanabb módon adják jelét.

 

A labrador mamát egy árverésen mentették az állatvédők, mint kiderült, pocakjában apró életeket hordott. Az ellés azonban nehezen indult és a császármetszést követően komplikációk léptek fel. Mindent megtettek érte, de sajnos nem tudták megmenteni; kicsinyeit hátrahagyva örökre elaludt. A négy apróságnak minél előbb szüksége volt egy anyukára, aki gondjukat viseli és felneveli őket.

 

Az árván maradt labrador kölyköknek anyukára volt szükségük
Az árván maradt labrador kölyköknek anyukára volt szükségük
Fotó: BoredPanda

 

Ekkor lépett képbe Angela, a bájos corgi. Két héttel korábban adott életet négy gyönyörű kölyöknek, és a legnagyobb anyai szeretettel vette körül őket. Mivel ő maga is mentett kutya, ideiglenes befogadójában felmerült a gondolat, hátha befogadná kis családjába az árván maradt labrador bébiket. Megmutatta neki az egyik kicsit, és a corgi mama azonnal elkezdte nyalogatni, majd úgy nézett a hölgyre, mintha azt mondaná: „erről a kis drágaságról mostantól én gondoskodom".

 

A négy corgi és a négy labrador kölyök békésen alszik együtt
A négy corgi és a négy labrador kölyök békésen alszik együtt
Fotó: BoredPanda

 

A másik három kölyök esetében is ugyanez történt, így Angela a meglévő négy kicsinye mellett négy aprósággal gazdagodott, akik hamarosan kedves testvérekkel és biztonsággal körülvéve, jóllakottan szuszogtak az alomban.

 

A megduplázódott létszám azonban sokkalta több felelősséggel és teendővel járt, így gondozójuk úgy vélte, a corgi mama is megérdemel egy-két órányi pihenést. Már éppen tette volna be a pár napos piciket az inkubátorba, mikor újdonsült anyukájuk felháborodottan ugatni kezdett, „kérem szépen vissza a kicsinyeimet!”. Attól a pillanattól fogva szinte minden percet együtt töltenek, és az elárvult kölykök is szépen cseperednek nagytesóik társaságában.

 

A labrador kölykök szeretnek hozzábújni puha bundájú corgi testvéreikhez
A labrador kölykök szeretnek hozzábújni puha bundájú corgi testvéreikhez
Fotó: BoredPanda

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: BoredPanda/Lonestar Dog Rescue

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát? Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát?
Mentális gondokat is okozhat a hosszabb időn át tartó bezártság, nem beszélve arról, milyen problémákat vet fel a kutyák általános jóléte, egészsége szempontjából.

Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát
A járókelők tapssal és ujjongással jutalmazták a hős férfit, aki megmentette a bajba jutott négylábút.

10 éves lett Brúnó százados, az ország egyik legismertebb tűzoltókutyája 10 éves lett Brúnó százados, az ország egyik legismertebb tűzoltókutyája
Isten éltessen, Brúnó!

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

A félelem szaga és a boldogság illata - Másként reagálnak rá a kölykök és a felnőtt kutyák A félelem szaga és a boldogság illata - Másként reagálnak rá a kölykök és a felnőtt kutyák
Érdekes eredményekre jutottak a kutatók, amikor azt vizsgálták, különbözően reagálnak-e a szagokra a fiatal és felnőtt kutyák.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Praktiker Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy kutyatréner vallomása - Kutyás karácsony és ami mögötte van Hírek - Címlapon
Egy kutyatréner vallomása - Kutyás karácsony és ami mögötte van
Sztárokkal közösen hívja fel a figyelmet az árva állatok segítésére az AsiaCenter Hírek - Címlapon
Sztárokkal közösen hívja fel a figyelmet az árva állatok segítésére az AsiaCenter