A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tacskók szállták meg Gödöllőt

2019. augusztus 27., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Több száz tacskó jelent meg vasárnap Gödöllőn - és mindannyian magukkal vitték gazdijaikat is. Az apropó a VI. Hivatalos Tacskó Találkozó volt!



Immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Hivatalos Tacskó Találkozó. A vidám rendezvénynek második alkalommal adott otthont Gödöllő városa, így ezúttal is gyönyörű zöld környezetben találkozhattak a kutyák és gazdáik. Bár az augusztus végi vasárnapon még igazi nyári idő volt, ez sem szegte a tacsisok kedvét: “Szerintünk az eddig legsikeresebb és leglátogatottabb tacsitali volt. Habár mindegyik után ezt érezzük. :) Rengetegen jöttek el, szám szerint nem tudjuk hányan, hazudni sem akarunk, de tele volt az alsópark tacsival az biztos.” - mesélte Paluska Péter, a Hivatalos Tacskó Találkozó ötletgazdája és szervezője.

 

 

Paluska Péter, a a Hivatalos Tacskó Találkozó ötletgazdája és szervezője
Paluska Péter, a a Hivatalos Tacskó Találkozó ötletgazdája és szervezője
Fotó: royalangelphotography.hu

 

 

Az ügyességüket is megmutathatták a tacsik
Az ügyességüket is megmutathatták a tacsik
Fotó: royalangelphotography.hu

 

A találkozón változatos programok, beszélgetések, versenyek várták a tacsisokat: volt fizioterápia, kutyakozmetika, állatorvosi- és állateledel szaktanácsadás, de nagyon népszerű volt ezúttal is a szépségverseny, amire több mint száz tacsit neveztek be a gazdik. Sok gazdi szállt versenybe a legjobb tacskó tetkó címért idén is. A Gödöllői Kutyasport Központ látványos bemutatót tartott a találkozón, de volt tacsi-gazdi fotózás is. Egyszóval: nem szűkölködött programokban a rendezvény! 

 

 

A Gödöllői Kutyasport Központ látványos bemutatót tartott
A Gödöllői Kutyasport Központ látványos bemutatót tartott 
Fotó: royalangelphotography.hu

 

 

Keresték a legjobb tacskós tetoválást is
Keresték a legjobb tacskós tetoválást is

 

 

“A Hivatalos Tacskó Találkozó középpontjában idén is a Tacskó fajtamentés volt, hiszen az a legfontosabb feladatunk, hogy nekik segítsünk. A rendezvény alatt 430.000 Ft adomány gyűlt össze a javukra.” - meséli Peti. - “Sztárvendégeink is voltak, úgymint Radics Gigi, aki két versenyünkben is zsűrizett, továbbá Schönekker László fitneszmodell, életmód tanácsadó, aki Arnold tacsijával érkezett.”

 

 

Mazsi tacsi
Mazsi tacsi

 

 

"Szeretném megköszönni a Gödöllői Önkormányzatnak a rengeteg segítséget, a Husse Sved állateledelnek a támogatást, a kitelepülőknek, a résztvevőknek, a kutyabarathelyek.hu-nak és személy szerint a kis csapatomnak az áldozatos munkát, illetve a stáb új tagjának, Molnár Csillának, hogy csatlakozott hozzánk!

És természetesen minden tacsisnak, hogy velünk vannak, és évről évre egyre többen érdeklődnek. Lehetetlenség minden támogatónak, felajánlónak külön megköszönni, mindenkinek nagyon hálásak vagyunk!" 

 

 

A tacskóké volt a főszerep vasárnap Gödöllőn
A tacskóké volt a főszerep vasárnap Gödöllőn
Fotó: royalangelphotography.hu

 

 

Peti a jövőbeli terveikről is mesélt nekünk: "Már most elkezdjük tervezni a következő TT-t, de évközben is készülünk majd adománygyűjtő napokkal. Addig is várunk mindenkit szeretettel  fórumainkon!"

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
"Nem aggódom. Biztosan visszajönnek értem" - Alfi kutya története Hírek - Címlapon
"Nem aggódom. Biztosan visszajönnek értem" - Alfi kutya története
Igazi tündérmese: menhelyi kutya kapta a főszerepet a Susi és Tekergő feldolgozásában Hírek - Címlapon
Igazi tündérmese: menhelyi kutya kapta a főszerepet a Susi és Tekergő feldolgozásában