A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tavaszköszöntő kutyás programok a hétvégére

2016. április 01., 15:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Végre az időjárás is bizonyítja, hogy megérkezett a tavasz! Szaporodnak a kutyás programok is, melyeken együtt élvezhetjük kutyáinkkal a jó időt, együtt aktivizálhatjuk magunkat. Ezek a kutyás programok várnak Rátok a hétvégén!



7. Medve kupa kutya fogathajtó verseny

Különleges program, különleges helyszínen! Két napos verseny kerül megrendezésre a Veresegyházi Medveotthonban, ahol bikeröjingben, azaz kutyás kerékpárban versenyzőknek, valamint canicrossban (kutyás futásban) versenyzőknek szurkolhatsz. Mindkét nap fél tízkor indul a rajt. A program részleteiért kattints ide!

 

7. Medve Kupa

 

 

Ingyenes nyílt nap a Belvárosi Kutyák Iskolájában

Szeretnél egy kis tudást tömni városi kutyád fejébe? Akkor látogass ki a Városligetbe vasárnap, a Belvárosi Kutyák Iskolájának tanfolyamára! Az első alkalom díjmentes és mindenféle kötelezettségtől mentes. A program részleteiért kattints ide!

 

Ingyenes nyílt nap a Belvárosi Kutyák Iskolájában

 

 

Kutyaszépségverseny a Ligetvédők Táborában

Kutyaszépség, kutyás bemutató és kérdezz-felelek vár minden érdeklődőt a Ligetvédők Táborában, szintén vasárnap. A vidám hangulatú program részleteiért kattints ide!

 

Kutyaszépségverseny a Ligetvédők Táborában

 

 

Nagy Kutyás Sportágválasztó - Engedelmes Kutyák Napja

A Rex Kutyaotthon Alapítvány vár szeretettel minden érdeklődőt a Nagy kutyás sportágválasztó napjára szervezett Engedelmes Kutyák Napjára. A rendezvényen bemutatók várnak, kipróbálhatod a kutyás sportokat, és sok-sok hasznos információról hallhatsz a kutyákkal kapcsolatban. A részletekért kattints ide!

 

Nagy Kutyás Sportágválasztó - Engedelmes Kutyák Napja

 

 

Ezek mellett izgalmas versenyre és vizsgákra is sor kerül a hétvégén! Ezek részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz!

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: triphoto.eu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról
A kérdőívet 843-an töltötték ki 2021. június 20. és augusztus 30. között. Talán az egyik legszembetűnőbb adat, hogy a megkérdezett kutyatartók közel 25%-a, a macskatartók 10,1%-a nem szeretné ivartalaníttatni állatát.

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet
Új szintre lép Magyarországon az állatvédelem, másfél milliárd forinttal támogatja a kormány - közölte az MTI-vel az Agrárminisztérium kedden.

Karácsonyi kutyás könyvajánló Karácsonyi kutyás könyvajánló
Még keresed a megfelelő ajándékot szeretteid számára? Ha kedvelik a szívmelengető történeteket, egy mesekönyv vagy regény igazi meglepetés lehet! Varázslatra fel!

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Praktiker Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mindent a Balaton első kutyabarát strandjáról! Hírek - Címlapon
Mindent a Balaton első kutyabarát strandjáról!
Viselkedési zavarokat okozhatnak egyes betegségek a kutyáknál Hírek - Címlapon
Viselkedési zavarokat okozhatnak egyes betegségek a kutyáknál