A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tízmillió forintig pályázhatnak támogatásra a civil állatvédő szervezetek

2022. április 04., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Hamarosan kiírásra kerül a pályázat, melyben civil állatvédő szervezetek pályázhatnak támogatásra 500.000 és 10.000.000 forint között.



 

Az 1099/2022. (III.2.) Korm. határozat értelmében a civil állatvédő szervezeteknek szóló pályázatra előirányzott 500 millió forint átcsoportosítása megtörtént, így a pályázati felhívás hamarosan elérhető lesz - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Állatvédelmi Tanács a Facebook oldalán.

 

Amit eddig a pályázatról tudni: a pályázat online felületen lesz elérhető, és civil állatvédő szervezetek, alapítványok és egyesületek pályázhatnak rá. A pályázható összeg 500.000-től 10.000.000 forintig terjed. Az összeg fordítható működési költségekre, az állatok ivartalanítására, állategészségügyi, állatorvosi költségekre, valamint férőhelybővítésre. 

 

A részletes pályázati felhívás hamarosan elérhetővé válik a Nemzeti Állatvédelmi Tanács Facebook oldalán, valamint a kormany.hu oldalon egyaránt. 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Anastasiia Dudka

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány Újabb 12 millió forinttal támogat civil szervezeteket a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány
Újabb 12 millió forinttal támogatja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány a kelet-magyarországi állatvédelmet és a szaporítótelepek elleni fellépést.

Próbára bocsátotta a bíróság az állatkínzással vádolt férfit Próbára bocsátotta a bíróság az állatkínzással vádolt férfit
A Tapolcai Járásbíróság – nem jogerősen – egy év hat hónapra próbára bocsátotta azt a 63 éves férfit, akivel szemben állatkínzás vétsége miatt folyik büntetőeljárás. Kötelezte továbbá a bíróság a vádlottat az eljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére.

95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére 95 millió forint az állatvédelem fejlesztésére
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány szeptemberben éves költségvetése több mint harmadát, mintegy 95 millió forintot állatvédő civil ernyőszervezetek fejlesztésére, prevenciós és edukatív munkájának megsegítésére, az állatkertek állatmentő és fajvédelmi tevékenységének erősítésére, valamint az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) civil állatvédőket segítő ivartalanítási programjának és kutatómunkájának támogatására fordítja - közölték hétfőn, Budapesten.

Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására
300 állat ivartalanítását támogatja az Orpheus Állatvédő Egyesület. A támogatásra 2023 év első felében lehet jelentkezni, míg a támogatott helyek be nem telnek.

Akár több év börtön is várhat a polgárdi kutya- és macskamegmérgezőre Akár több év börtön is várhat a polgárdi kutya- és macskamegmérgezőre
Fagyállóval mérgeztek meg ismeretlenek kutyákat és macskákat a Fejér vármegyei Polgárdiban. Az elkövetőre a település lakossága nyomravezetői díjat is felajánlott.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Rehabportál Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítség az ukrajnai menhelyeknek: eddig közel 18 tonna eledelt szállítottak ki a magyarok Hírek - Címlapon
Segítség az ukrajnai menhelyeknek: eddig közel 18 tonna eledelt szállítottak ki a magyarok
Csontsovány, elhanyagolt kutya miatt intézkedtek a rendőrök Hírek - Címlapon
Csontsovány, elhanyagolt kutya miatt intézkedtek a rendőrök