A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

45 évet kapott a rendőrkutya gyilkosa!

2016. november 17., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Végre egy igazán méltó büntetést kapott egy kutyagyilkos: Amerikában ítélték el egy rendőrkutya meggyilkolásáért!A 23 éves férfit egy bolti rabláson sikerült elkapnia a rendőrségnek - ám az akció tragikusan végződött: az elkövető tüzet nyitott a kiérkező rendőrökre. A lövöldözésben a szolgálatát teljesítő rendőrkutyát, K9 Jethrot három lövés is érte. A kutya életéért sokat küzdöttek az állatorvosok, azonban olyan súlyos agyi trauma érte, hogy muszáj volt elaltatniuk.

 

K9 Jethro és gazdája, Ryan Davis
K9 Jethro és gazdája, Ryan Davis 
Fotó: dailymail.co.uk

 

A 23 éves férfi a közelmúltban állt bíróság lé, és elismerte bűnösségét. K9 Jethro megölése miatt 34 évre, míg további bűncselekményeiért 11 év börtönre ítélték. Kristin G. Farmer bírónő a tárgyalás végén azt nyilatkozta, hogy ilyen tetteket a legkevésbé sem szabad tolerálni. A súlyos büntetés kiszabásával nem csupán Jethro megölésére és két rendőr megsebesítésére, de a rablások, betörések áldozatainak veszteségeire is reflektáltak.

 

K9 Jethro emléktáblája
K9 Jethro emléktáblája
Fotó: dailymail.co.uk

 

K9 Jethro utódja egyébként egy magyar kutya lesz, Tuko. A fiatal németjuhászról korábbi cikkünkben már írtunk, ide kattintva elolvasható!

 

Bízunk benne, hogy a kutyagyilkos méltó büntetése nem csak Amerikában, de az egész világon példaként fog majd szolgálni!

 

 

Forrás: dailymail.co.uk, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Ég veled, Berci! – Hűséges kutyájától búcsúzik a BRFK Ég veled, Berci! – Hűséges kutyájától búcsúzik a BRFK
Csalhatatatlan szimatú keresőkutya, aki minden rosszfiút lebuktatott, de hűséges társ és barát is volt.

Kitüntetést kapott Főnök, a hős rendőrkutya Kitüntetést kapott Főnök, a hős rendőrkutya
Több kitüntetést is kiosztottak a Rendőrségen az állami ünnep alkalmából: az elismerésben részesültek között négylábú rendőr is van!

Meglepő kutya-munka: USB- és mikrochip-keresésre képeznek ki kutyákat Ausztráliában Meglepő kutya-munka: USB- és mikrochip-keresésre képeznek ki kutyákat Ausztráliában
Ausztráliában a rendőrség keresőkutyái új területen is bizonyíthatnak. Legtöbbször a kábítószerek és robbanóanyagok keresésénél vetik be a kutyákat, most azonban mikrocsipek és USB-k kiszimatolására tanítják őket. Ezek az adathordozók egy nyomozás alkalmával olyan bizonyítékot rejthetnek, amelyekkel azonosíthatják az elkövetőket.

Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján
Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szombatra, a Múzeumok éjszakájára meghirdetett Állati éjszaka - lovak és kutyák a haderő szolgálatában című programsorozatában.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyasétáltatók figyelem! Rágcsálóirtó veszély! Hírek - Címlapon
Kutyasétáltatók figyelem! Rágcsálóirtó veszély!
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok Hírek - Címlapon
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok