A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A Black Friday után itt az Adakozó Kedd

Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!


2018. november 26., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a Balck Friday-t követően. Az adakozás ünnepén most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással.



A kezdeményezés mögött a Kutyaszemmel program közösségi kampánya áll, amelyhez már a sztárok és influencerek közül is többen csatlakoztak.

 

A Giving Tuesday (magyarul Adakozó Kedd) egy Amerikából indult globálisan terjedő mozgalom, mely az elmúlt néhány évben az egész világon elterjedt. Célja, hogy felhívja a figyelmet az adományozásra, a jócselekedetre az egymásra való odafigyelésre. Közvetlenül a Black Friday-t követő kedden arra buzdít, hogy ha már kivásároltuk magunkat és mindent begyűjtöttünk, amire valóban szükségünk volt, akkor gondoljunk másokra, a nehezebb sorsban levőkre is és adományozzunk. Ennek több formája is lehet, adhatunk pénzt, tárgyakat, az időnket, energiánkat, felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg: tegyünk ezen a napon valamit a társadalomért.

 

A Black Friday után itt az Adakozó Kedd
A Black Friday után itt az Adakozó Kedd 

 

Idén a Cofidis Magyarország is csatlakozik a kezdeményezéshez a Kutyaszemmel programmal, ahol egy 30 napos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét. Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen.

 

Ráadásul most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a vállalat 1 millió forintig megduplázza az adományokat!

 

A kampányba már a hazai sztárok és influencerek  egy része is beszállt és töltött fel saját videót közösségi média felületére, amiben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már eddig csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella,  Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

 

Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!
Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!

 

„Közelegnek az ünnepek, és szeretnénk felhívni a figyelmet a négylábú társainkra is. A kutyák rengeteg örömöt és szeretetet adnak nekünk, itt az ideje, hogy viszonozzuk nekik. Ezért a közösségi kampány mellett a vállalatunk idén további 5 millió forintos adománnyal és állatok számára alkalmas gépjárművel segíti a menhelyek mindennapi munkáját a Hangya Közösség közreműködésével.” – mondta Fedor Mariann a Cofidis Magyarország Marketing területvezetője. A kampány december 10-ig tart!

 


 

Hogyan működik az #adjegyötöst kihívás?

  • Videózzátok le, ahogy a kutyusotok „egy ötöst” (high five-ot) ad nektek!
  • Osszátok meg Facebook és/vagy Instagram oldalatokon a videót!
  • Használjátok az #adjegyötöst és a #kutyaszemmel hashtag-eket!
  • Hívjátok fel barátaitok figyelmét az adománygyűjtésre: http://bit.ly/kutyaszemmel-adomany
  • Vigyétek tovább a láncot: hívjátok ki egy ismerősötöket, hogy ő is teljesítse a kihívást!

 

 

Kutyaszemmel program:

A Cofidis legfontosabb értékei között tartozik a gondoskodás és felelősség, így már az elmúlt években is foglalkoztak és aktívan tettek a társadalmat érintő problémák megoldásáért. A gondoskodás és a felelősségvállalás a családi környezethez tartozó, szinte családtagnak számító háziállatok körére is kiterjed a vállalatnál, éppen ezért indult el a Kutyaszemmel program idén, mely egyaránt támogatja a gazdás és a menhelyen élő kutyákat. Nyáron készült egy Kutyaszemmel országos reprezentatív kutatás, ahol felmérték a magyarországi kutyák és menhelyek helyzetét, annak érdekében, hogy igazán hasznos támogatást tudják nyújtani számukra. A Cofidis idén komoly lépéseket tesz a hazánkban élő négylábúak jobb léttért, felhívják a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Bővebben a programról: https://www.cofidis.hu/kutyaszemmel

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Erdőlátogatási tilalom Vas megyében Hírek - Címlapon
Erdőlátogatási tilalom Vas megyében
Tökéletesség a tökéletlenségben: Fotósorozat fogyatékkal élő állatokról Hírek - Címlapon
Tökéletesség a tökéletlenségben: Fotósorozat fogyatékkal élő állatokról