A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe

2023. március 31., 10:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.



 

Egy kutya elvesztése egy szerető gazdi számára borzasztóan nehéz – mintha egy családtagunkat veszítenénk el. Sőt – hiszen őket is családtagjainknak tekintjük. Lehetünk hétköznapi átlagemberek, vagy épp világhírű sztárok: a szívünk megtelik gyásszal.

 

Russel Crowe, az ismert színész kiskutyája mindössze 16 hónaposan kelt át a szivárványhídon. A kis Louis előtt állt még az egész élet gazdijai mellett, ám tragikus baleset érte: egy teherautó elé szaladt, ami így elütötte.

 

"Ő itt Louis, a papillion. 16 hónapos. Apró, pimasz, bátor. Meghódította a szívemet. Sajnos ma, pont apám halálának második évfordulóján Louis-t elütötte egy teherautó." – írta a színész a Twitter oldalán.

"Megpróbáltuk elvinni az állatorvoshoz, de a karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretjük."

 

A baleset másnapján, március 31-én a színész egy rádió interjún vett részt, ahol a műsorvezető, Kyle Sandilands részvétét fejezte ki a történtek miatt, és megkérdezte Crowe-t, hogy vannak.

 

„Össze vagyunk törve" - ​​válaszolta a színész. "Olyan gyönyörű kis kölyök volt, teljesen elcsavarta a fejünket, és mi körülötte alakítottuk az életünket. Szóval eltart majd egy ideig, mire tovább tudunk lépni."

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: today.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Alig bírja levenni a szemét elhunyt gazdija fényképéről a gyászoló kutya Alig bírja levenni a szemét elhunyt gazdija fényképéről a gyászoló kutya
Még a labdáját is odaviszi neki. „Nagyon különleges kapcsolat volt közöttük.”

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Felavatták Mancs szobrát Törökországban Hírek - Címlapon
Felavatták Mancs szobrát Törökországban
Kutya talált rá az otthonról elkóborolt autista kisfiúra Hírek - Címlapon
Kutya talált rá az otthonról elkóborolt autista kisfiúra